A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

АНОНСУЄМО ПОДІЮ

Шановні друзі і громадо! Запрошуємо на незвичайну зустріч із жовківчанами у стінах бібліотеки для дорослих. Гостинно чекаємо на всіх охочих побувати на цікавій події.

16:09 05.05.2023

ПРОФЕСІЯ «ДЕРЖСЛУЖБОВЕЦЬ. СТАРОСТА СТАРОСТИНСЬКОО ОКРУГУ».

   У світі не існує неважливих професій. Кожна корисна праця приносить якийсь результат. Продовжуючи цикл зустрічей з представниками різних професій в бібліотеці-філії с. Сокіл ми познайомилися з професією «Держслужбовець. Староста старостинськоо округу».

09:09 02.05.2023

ДОВІДКОВА ЛІТЕРАТУРА – ІНСТРУМЕНТ ПІЗНАННЯ СВІТУ.

   Читаючи книгу, газету, журнал, слухаючи радіо чи дивлячись телевізор, спілкуючись із друзями чи дорослими, ми зустрічаємо цілі вирази або окремі слова, значення яких нам незрозумілі. Тоді, звичайно, виникає потреба вияснити їх значення. Постає запитання: до яких книг звернутися у таких випадках, де знайти відповідь?

11:03 24.04.2023

ШАНОВНИЙ РЕСПОНДЕНТЕ, ШАНОВНИЙ ЧИТАЧУ ЦЬОГО МАТЕРІАЛУ!

  Уже ні в кого не викликає сумніву сутність сучасної московитської агресії супроти України. Наш катарсис, наше прозріння має надто високу ціну, але й надто високу мету – Україна вільна, суверенна, соборна і єдина. Дійсність кличе до переосмислення усього попереднього «комуно-спадку». У тому числі щодо повернення історичних назв нашим містам і селам, що були змінені після російсько-радянських «визволень». Ця доля не оминула і Кам’янки Струмилової. Замість тривалих доказів попрошу одне: дочитайте, будь ласка, уважно і вдумливо главу із книги Віктора Романюка «Орда у храмі». – Стрий: Щедрик, 2003.-500с. А наприкінці читання – даймо собі відповідь на запитання: чи варто нам жити з таким «спадком»?

10:11 21.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування