A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ВІД МІНІСТЕРСТВО МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

      Громадська організація “Рада жінок Донеччини” спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення, за участі Українського католицького університету та Маріупольського державного університету створили навчальний курс “Життєстійкість молоді в умовах криз” про те, як успішно долати наслідки життєвих криз.

09:27 29.12.2022

ПРОЩАВАЙ, РІК 2022!

Відбулася щорічна підсумкова нарада бібліотечних працівників.

17:26 28.12.2022

ПРОФЕСІЙНІ ПРАВОВІ КОНСУЛЬТАЦІЇ В БІБЛІОТЕЦІ-ФІЛІЇ с. СОКІЛ.

   В бібліотеці-філії с. Сокіл відбулася зустріч з завідувачем сектору Кам'янка-Бузького Бюро правової допомоги Бузького МЦ з надання БВПД. Робота Бюро передбачає надання професійних консультацій з юридичних питань та роз'яснень безкоштовно. Юрист Березюк Оксана Петрівна проконсультувала присутніх з різних правових питань:

09:10 26.12.2022

КНИГА ОЧИМА ЮНИХ

   День, осяяний творчістю юних. Саме таким видався четвер, 22 грудня, у нашій бібліотеці. Завітали учні 8-Б класу ЗЗСО №1 на урок читання і представили буктрейлери власного авторства до попередньо обраних різних книг та кола власних зацікавлень: Чорнобиль; як протистояти фейкам і маніпуляціям; оксамитовий світ шоколаду; бути підлітком і переживати період становлення; отець Венантій Катажинець – наш земляк. Щирі слова подяки усім учасникам і авторським творчим групам, - подивували своїми баченнями матеріалу, навиками рекламної промоції книги та операторською майстерністю.

09:55 23.12.2022

ПРИЙДИ ДО МЕНЕ, МИКОЛАЮ

На порозі зимові свята і ми, як завжди, чекаємо від них чогось надзвичайного та чарівного. Особливо нетерпляче очікуємо ми на подарунки від Святого Миколая, що він дарує всім дітям . Це улюблений святий - не тільки дітей, але й дорослих.

09:13 20.12.2022

ЩЕДРІ ДАРУНКИ ДЛЯ БІБЛІОТЕКИ-ФІЛІЇ С. СОКІЛ

         День святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших свят, адже всі ми чекаємо на диво.  Напередодні свята, хоча й в такий нелегкий час для нашої країни, до нашої бібліотеки завітали помічники святого Миколая в особі Фонду Святого Володимира (директор пан Ігор Матушевський та незабутня пані Леся Крип’якевич) з щедрими подарунками.  Тепер в нашій бібліотеці стало по-новому затишно, адже на вікнах красуються нові штори, в читальному залі стоїть  гарний стіл і такі омріяні стільці.

09:13 19.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування