A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

Сторінка на стадії наповнення.

І ЗНОВУ ДАРУНОК

   Лев Іванович Воловець - вчитель, педагог, літературознавець, літературний критик, краєзнавець, поет, патріот, гідний син України. Вчитель багатьох поколінь українських школярів, автор шкільних підручників і хрестоматій з української літератури в час, коли таких підручників не було. З його підручниками виросло покоління, яке нині боронить нашу Україну. Автор літературних нарисів про українських письменників та кількох десятків поетичних збірок у котрих - любов до родини, до людей, до України, до Бога... і незламні віра у добро, людяність, людей, попри важкі випробування долі...

09:29 16.07.2024

ГЕНЕРАЦІЯ ГІДНИХ

 За бюджетні кошти для бібліотек Кам’янка-Бузької громади придбано 30 примірників унікальної книжки для Кам’янеччини

13:54 08.07.2024

ЩО ПОЧИТАТИ ПІД ЧАС ВІДПУСТКИ?

Літо. Саме розпал сезону відпусток. І, як ми знаємо, найкраща відпустка — це не тільки, коли перед нами хвилюється море, поряд стоїть прохолодний коктейль, а й коли під рукою чудова книжка. Підозрюємо, багато з вас саме готуються до заслуженої відпустки, але вагаються, яку ж книгу взяти із собою.

13:13 01.07.2024

ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ

     Конституція України — найголовніший державний документ, що визначає права, суверенітет та територіальну цілісність нашої країни.  Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

08:09 27.06.2024

НЕ ЙДЕТЕ ДО НАС – ЙДЕМО ДО ВАС

          «ЗІРКА ДЛЯ ТЕБЕ» - цю книжку можна взяти з собою у подорож чи до пологового будинку, подарувати другові й ворогові. Здається, її можна їсти замість хліба і напувати нею спраглу дива душу. У цій книзі є все, що має бути в класичному романі. Ціла галерея образів: він і вона, Сергій і Зоряна – знедолені герої, які зберегли людяність у нелюдських випробуваннях. Його друг Арсен та її подруга Лєрка, бабуня і тітка, чуйний професор і добросердна прибиральниця… Є в романі загадки імен, секрети вчинків і велика таємниця народження. Тут багато мандрів у просторі і часі, справедливість і кривда, вузькі стежки й розкішні сади. Є буття і небуття. Єдине, чого немає, - фальші, натомість є правда, власне, «Зірка для тебе» - це і є правда, гірка і чиста, про нас усіх, про кожного.  Настояна на гріхах і спокутах, витримана десятиліттями у потаємних шафах, вона нарешті вивільнилася.

17:02 26.06.2024

І ЗНОВУ ДАРУНОК

    І знову у мандри запрошують книги…А ми не перестаємо дякувати нашому вірному і щирому другу бібліотеки Богдану Смоляку, який передав у дарунок  книжки Наталі Лозинської: «Слава творцю», «Небесний наречений», «Божественний спаситель» та дитяча поезія «Барвисте різнобарв’я».

15:04 10.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування