A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ПІДГОТУЙСЯ ДО  ЗНО-НМТ

Дата: 12.04.2024 14:54
Кількість переглядів: 28

    Зовнішнє оцінювання проводиться з метою забезпечення прав осіб на рівний доступ до вищої освіти та оцінювання відповідності результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, державним вимогам.

    У 2024 році НМТ (незалежний мультимедійний тест)обов'язковими  предметами є – українська мова, математика, історія України, іноземна мова (крім мови держави-агресора), тобто усі учасники мультитесту, які планують вступати до закладів вищої освіти, мають виконати завдання цього предметного блока.

     Підготовка до НМТ – складна, кропітка і відповідальна робота.  Пропонуємо до вашої уваги добірки матеріалів, яка допоможе повноцінно оволодіти всією необхідною інформацією, почувати себе впевнено на екзамені. На сьогодні до запитань незалежного оцінювання підготуватись легко, завдяки наявності гарної літератури з усіма необхідними матеріалами. Представлені тренувальні вправи допоможуть учням при підготовці до ЗНО-НМТ поглибити знання про норми літературної мови, а також удосконалити вміння й навички з виправлення мовних помилок (лексичних, граматичних, стилістичних та комунікативних), теми з історії України , математики, географії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування