A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

БІБЛІОТЕЧНИЙ УРОК ПОЗАКЛАСНОГО ЧИТАННЯ

     Книги оточують людину з самого раннього дитинства. Спочатку це - книжки-картинки, дитячі журнали, іноді це - розповіді, історії, які матуся чи бабуся перед сном читають дитині, а часом - захоплююча подорож у чарівний світ казки. І завжди за цим стоїть розумна, добра, світла книга. Коли ви переступаєте поріг школи, книги стають постійними супутниками Вашого життя. З року в рік, з класу в клас їх приходить все більше і більше. І, коли виявляється, що без якоїсь книги неможливо вивчити урок, написати твір, осмислити вчинки свої і друзів, навчитися чогось дуже важливого, тут вже ніяк не обійтися без «книжкового дому» - бібліотеки.

12:36 01.06.2023

НАРОД-ГЕРОЙ ГЕРОЇВ ПОЯВЛЯЄ

    Київський університет імені Бориса Грінченка запрошує стати учасником II Відкритого патріотичного фестивалю-конкурсу «Народ-герой героїв появляє»

12:12 29.05.2023

23 ТРАВНЯ-ДЕНЬ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ

     Щороку 23 травня в Україні відзначають День Героїв, встановлений на честь українських борців за свободу та незалежність нашої тисячолітньої держави. Це свято є символом непоборності української нації та її жаги до вільного життя на рідній землі.

14:55 23.05.2023

ФОТОРЕПОРТАЖ

З вишиванкою на грудях, з вишиванкою у серці...

09:16 19.05.2023

ВИШИВАНКА

    Вишиванка… Без перебільшеня  - національний клейнод(велика цінність). А хто ущасливився перейняти у спадок свої родинні вишиванки та зберегти їх – великий щасливець чи велика щасливиця. Бо своє, рідне-прерідне у кожній ниточці, стібку, рубчику. І, Богу слава, що ті давні сорочки пережили період збайдужіння, «старих лахів» і повертаються на належні їм горизонти естетично-духовно-майстерної краси і цінності.

09:01 19.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування