A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

БІБЛІОТЕКА ОТРИМАЛА ДАРУНОК

     Слова щирої вдячності лунають сьогодні для Ігоряч Мироновича Калинця та Дзвінки Калинець – Мамчур за передану стараннями Олени Білоус добірку творів Ігоря та Ірини Калинців.

11:06 07.11.2023

ЗНАЄ ХАЙ ДИТИНА КОЖНА – ЖАРТУВАТИ Х ВОГНЕМ НЕ МОЖНА!

     Ще у 2022 році в бібліотеці-філії с. Сокіл ми  започаткували цикл цікавих зустрічей з представниками різних професій «Професій в світі є багато – знайди покликання душі».  Діти спільно з бібліотекаром мандрували у дивовижний світ професій, розповіли про те, ким мріють стати в майбутньому. Ми вже познайомилися з багатьма цікавими та важливими професіями, представники яких розповідали про важливість та значення професії в житті людини. Але сьогоднішня наша зустріч була особливою – ми познайомилися з людьми, які рятують життя. Завітали до нас люди важкої та небезпечної професії – представники служби ДСНС. Вони навчали дітей як потрібно бережно відноситися до вогню, нагадали про причини виникнення пожежі, вивчили основні правила пожежної безпеки, познайомили з вогнегасником та навчили правильного користування ним. Всі діти пообіцяли, що жартувати з вогнем не будуть, завжди виконувати правила пожежної безпеки.

10:57 24.10.2023

ЗІ СВЯТОМ ВАС – БІБЛІОТЕКАРІ!

Профспілка бібліотечних працівників вітає з Всеукраїнським днем бібліотек! З святом, працівників храмів мудрості й науки, збирачів і хранителів знань і культурної спадщини, численних читачів і шанувальників Книги.  

10:02 29.09.2023

НИЗЬКИЙ УКЛІН І ВІЧНАЯ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ

     Колектив КЗ « Публічної бібліотеки Кам’янка-Бузької міської ради» висловлює щирі співчуття працівниці Богонос Стефанії Миколаївні з приводу непоправної втрати - загибелі сина Юрія, який віддав своє життя за Україну.

12:15 25.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування