A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ВЕСЕЛО ГРАЮЧИСЬ, НОВОГО НАВЧАЄМОСЬ

    Вже кілька років поспіль при Храмі Воскресіння Христового в с. Желдець влітку працює дитячий табір «Веселі канікули з Богом». Це особливий час для дітей нашого старостинського округу, адже це не тільки розважальний табір, а й інформаційний. Тут на дітей чекаю веселі ігри, банси, конкурси, змагання, а також цікаві проповіді, пізнавальні години, майстер класи. Отець Іван Гунько, який очолює табір, допомагає дітям віднайти себе як автентичного християнина, віднайти свою християнську харизму, прагнути до нових знань. Звісно, бібліотека є однією з тих сходинок, які ведуть до духовності, адже бібліотека це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.

09:46 07.08.2023

ВІД КНИЖКИ - ДО ДІЛА, ВІД ДІЛА - ДО КНИЖКИ

     Вчорашній день…Довкілля заполонила ранкова злива, а під дахом бібліотеки – довгоочікувана зустріч з пані Оксаною Печарською, вона ж Маґда Дзвін. Каріатида, що підпирає українське небо: поетеса, невтомна дослідниця етніки, особливо традиційних регіональних вишиванок, жива персоніфікація Берегині. Сама невтомна у тій жертовній праці збирання і збереження нашої мистецької, на доброму хліборобському ґрунті зрослої традиції і гуртує довкола себе, і простих, і іменитих. Аби не губитися у власних словах – скористаюся її віршами(Маґда Дзвін. Ми нині сущі. -Львів:Видавництво «Свічадо» 2016.-160с.):

14:55 03.08.2023

СВІТ ДИВОВИЖНОЇ ПРИРОДИ ДАВАЙТЕ, ДРУЗІ, БЕРЕГТИ.

   З давніх-давен люди знали і використовували цілющі властивості рослин. У наш час лікарські рослини широко використовуються у медицині: сушені трави, настоянки, таблетки і мікстури. Природа України надзвичайно багата на цілющі рослини. Їх можна знайти усюди: у лісі, на полі, біля оселі – навіть не здогадуючись, що під ногами справжній скарб, здатний дарувати людині здоров'я. Тому треба знати лікарські рослини і вміти розумно їх використовувати.

10:04 02.08.2023

ВСЕ, Я ЙДУ У ВІДПУСТКУ!!!

     Де влітку найкраще відпочити? А головне, де буде не шумно та затишно. Відпочити від буднів в гамірному місті можна лише в неймовірних Карпатах та Закарпатті. Вони точно зачарують своїми краєвидами, чистим повітрям та подарують найкраще свято для душі. Душа просить відпочинку… Відпочинок на тиждень в Карпатах та Закарпатті взимку і влітку однаково гарний! Тут вам і європейський сервіс, і розваги на всі смаки, і ціни гаманець не кусають.

09:52 17.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування