A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

Бібліотеки філії

І МЕНЕ В СІМ'Ї ВЕЛИКІЙ...

12. 03. 23р.,в Народному  домі  с.Стрептів, спільно  з  бібліотекою, відбувся  тематичний вечір, присвячений  209 річниці  від Дня  народження Т. Г. Шевченка. 

14:23 13.03.2023

КОБЗАРЕВЕ СЛОВО ВІЧНЕ

У пунктах видачі с.Тадані та с.Воля-Жовтанецька була оформлена книжкова виставка та флешмоб на тему: "Кобзареве слово  вічне"

09:21 09.03.2023

ТАРАСОВА ДОЛЯ – ТО ПРАВДА ЖИВА

   У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу - Тараса Шевченка. Вшанування генія Шевченка стало вже традицією в  бібліотеці-філії с. Сокіл.  З нагоди 209-річниці від дня народження великого Кобзаря  проведено  літературні читання «Тарасова доля – то правда жива». В рамках заходу в бібліотеці оформлено книжкову виставку «Літопис долі Кобзаря», а також виставку дитячих малюнків «Шевченкові твори очима дітей». 

16:47 08.03.2023

ЯК КНИЖКА ПРИЙШЛА ДО ЛЮДЕЙ

    Як неможливо жити без повітря, води та хліба, так неможливо жити без книги. Т. Г. Шевченко писав: «Книги для мене необхідні, як хліб насущний». Книга – одне з найбільших див, створених людиною. Книги вірою і правдою служать людям довгі роки і навіть цілі століття. Але ж ще 6000 років тому не було ні паперу, ні чорнила, ні книг. І всі свої думки люди просто висловлювали вголос або малювали на скелях, пергаменті або глиняних плитах. Важко уявити собі, що колись книга не була паперовою. Про історію виникнення книжки в бібліотеці-філії с. Сокіл для дітей ми провели бібліотечну годину «Як книжка прийшла до людей». Разом з дітьми ми мандрували століттями від найдавніших часів, коли «сторінками» книг були стіни печер, сокири, вояцькі щити до першої друкованої книги. Дітям дуже сподобалося подорожувати у просторі і часі, уявляти себе літописцями, побувати в Африці та Стародавньому Єгипті, а також уявили себе першодрукарями.

15:12 02.03.2023

ЛЕСЯ УКРАЇНКА - ОКРАСА І ГОРДІСТЬ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ

,,Ні, я жива! Я буду вічно  жити! Я в серці  маю  те, що  не  вмирає. " 25 лютого в Народному  домі с.Стрептів, спільно  з  бібліотекою  відбулися літературні читання,  присвячені Дню народження великої української  поетеси - Л. Українки.

11:41 27.02.2023

ДУШЕЮ ЩИРА УКРАЇНКА

     «Коли б треба було окреслити творчість Лесі Українки одним словом, – писав Максим Рильський, – то найвідповідніше слово було б – боротьба». З’явившись на рубежі двох століть і двох епох, ця творчість стала однією з вершин української літератури. Ім’я поетеси овіяне всенародною любов’ю. Це була людина виняткової мужності і принциповості, духовної краси і мистецького обдарування, її талант виявився у багатьох різновидах літературної праці – поезії, драматургії, прозі, літературній критиці і публіцистиці, перекладацькій роботі і фольклористиці.

09:16 27.02.2023

ЛЕСЯ УКРАЇНКА-УКРАЇНСЬКА ПИСЬМЕННИЦЯ

    Леся Українка-українська письменниця,перекладачка та культурна діячка,співзасновниця літературного гуртка "Плеяда" та групи українська соціал-демократія. Входить до переліку найвідоміших жінок давньої та сучасної України. До 152 річниці від дня народження Лесі Українки у пунктах видачі с.Тадані та с.Воля-Жовтанецька була оформлена книжкова виставка та проведена година поезії на тему: "Ні,я жива! Я буду вічно жити".

15:09 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування