A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

Бібліотеки філії

ТВОРЧА МАЙСТЕРКА «ВЕЛИКОДНЯ ЛИСТІВКА ДЛЯ ЗАХИСНИКА».

     Вже зовсім скоро ми святкуватимемо найбільше християнське свято – Світле Христове Воскресіння. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що настане мир і спокій на нашій рідній землі.

09:38 10.04.2023

СТОРІНКАМИ ТВОРЧОСТІ ОЛЕСЯ ГОНЧАРА.

     Олесь Гончар – видатний український письменник, літературний критик, громадський діяч, лауреат численних премій і нагород, патріот, перший Шевченківський лауреат в галузі літератури, Герой України.

09:34 04.04.2023

БЕСІДА-ПРЕЗЕНТАЦІЯ «ДИТЯЧІ ГАЗЕТИ ТА ЖУРНАЛИ».

   Ми живемо в 21 столітті, яке осучаснило наше життя різноманітною відеотехнікою, аудіо апаратурою, комп’ютерами. Можливо тому останніми роками невиправдано зменшився інтерес дітей до дитячих газет та журналів.

09:00 29.03.2023

"Русалонька із 7-В". с. Прибужани

Бібліотека-філія с. Прибужани. В рамках обласного читання. Зачитують уривки з книги Марини Павленко "Русалонька із 7-В" учні Завальона С. та Петелько Н.

11:34 21.03.2023

БЕРЕЗЕНЬ! ЧИТАЮТЬ ВСІ!

   Користувачі бібліотеки-філії с. Сокіл приєдналися до Регіональної акції «Березень! Читають всі!» і провели 20 березня День читання.

11:30 21.03.2023

ПОЕЗІЯ – ЦЕ ЗАВЖДИ НЕПОВТОРНІСТЬ

   Відродження, розквіт усього живого відбувається навесні. Все оживає, потік весни пробуджує все навколо. З – під снігу пробиваються перші пагінці свіжої зелені.  Все це викликає у нас захоплення  і незвичні почуття. Так і поезія пробуджує людину, бо поезія – це життя, це сум, чарівність, музика, дотик до душі, струни якої ще довго будуть бриніти. І чим частіш — тим краще. Тоді людина стає духовно вищою і красивішою. Поезія відіграє одну з провідних ролей у духовному збагаченні людини. Тому, рішенням генеральної конференції ЮНЕСКО було визначено 21 березня – Всесвітнім днем поезії.    Саме поезія напередодні цього дня зібрала любителів поетичного слова в бібліотеці-філії с. Сокіл. Учасники заходу поділилися своїми улюбленими поетичними творами, читали поезії відомих українських поетів, серед яких твори легендарної Ліни Василівни Костенко, яка 19 березня святкує  свій день народження. Її вважають генієм слова, залізною жінкою та живою легендою, а її біографія є прикладом для мільйонів українців та невчерпним джерелом мудрості. Бібліотекар познайомила присутніх з основними віхами життя та творчості Л. Костенко, провела презентацію книжкової виставки та огляд літератури «Звучить поезія із серця глибини».

12:28 17.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування