A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

Бібліотеки філії

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

   Ще одна сітка, сплетена спільними зусиллями бібліотеки-філії с. Сокіл та НД с. Верени готова до відправлення. Але цього разу ми підготували для наших захисників сюрприз– наші діти намалювали малюнки. Сітка та малюнки будуть передані у волонтерський центр «Захистимо Україну разом», який працює у м. Львів, а вже звідти вони попрямують до наших героїв. Сподіваємося, що сітка та малюнки стануть найкращими оберегами для воїнів, адже вони були зроблені з любов’ю та вірою в перемогу.   

08:46 19.12.2023

«РІЗДВЯНИЙ АНГЕЛ»  

     Ангел – безумовний символ Різдва в Україні. І чудовою прикрасою на ялинку чи до будь якої іншої частини інтер’єру стане паперовий різдвяний ангел. Тож в бібліотеці-філії с. Сокіл разом з маленькими читачами ми зробили різдвяного ангела своїми руками.

08:48 15.12.2023

ПОДЯКА ПАНІ ЛЕСІ КРИП'ЯКЕВИЧ

     Якось вже стало доброю традицією для українців на новорічні та  різдвяні свята чути добрі слова, побажання.    Бібліотека-філія с. Зубів Міст висловлює теплі слова подяки пані Лесі Крип'якевич за подарунок,а саме чудові скатертини. Вони будуть тішити око відвідувачів нашої книгозбірні  і стануть невід'ємною частиною при оформленні тематичних виставок чи заходів в бібліотеці .     Дуже приємно, що в наш не легкий час, існують такі люди, як Ви,які завжди готові прийти на Майдан допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.      Нехай в Новому році усе задумане здійсниться. Миру нам усім! Перемоги.

13:22 13.12.2023

«БУТИ СВОЇМИ»

   Український інститут книги вже традиційно щороку проводить акцію «Національний тиждень читання».Цьогоріч вона відбуваєтья із 04 до 10 грудня під гаслом – «Бути своїми». Читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями.     

09:23 09.12.2023

УКРАЇНСЬКА ХУСТКА

«Ой хустина, хустиночка! Мережана, шита…»  А хустка в нас завжди була в пошані,  У літню спеку й люті холоди.  Їх гарно так замотували пані,  Як йшли до церкви, вдома, та й завжди.  А літню хустку часто вишивали,  Щоб гарною на голові була.  І хустка людям щедро дарувала  Свій захисток від сонця і тепла.  Бо голови від спеки закривала,  А взимку гріла і несла тепло. 

12:09 07.12.2023

КАЗКОВЕ МЕРЕЖИВО ВИТИНАНКИ

  Білі сніжинки кружляють над лісами, полями, землею, будинками, прикрашаючи весь світ казковим дивом, морозний ранок зачаровує нашу уяву срібним інеєм на гілочках, а це означає, що прийшла дивовижна пора року – зима. А разом з нею прийшов і найочікуваніший період  для наших дітей – час зимових майстерок. Цього року в бібліотеці-філії с. Сокіл ми підтримуємо добру традицію створення новорічних прикрас власними руками. І розпочали ми зі створення новорічної атмосфери в бібліотеці. Підтримуючи традицію українців прикрашати свої оселі витинанками, ми разом з дітьми ми створили цілу картину з витинанок «Казкове мереживо витинанки».

15:36 30.11.2023

ГОЛОДОМОР В ІСТОРІЇ І ЛІТЕРАТУРІ

   Кажуть, що минуле не належить нікому. Воно – надбання нинішніх і майбутніх поколінь, бо саме їм належить винести з нього всі найсерйозніші уроки, щоб подібні людські трагедії не повторилися. Ніде і ніколи!

22:29 26.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування