A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

БІБЛІОТЕЧНА ГОДИНА «ВСЕ ПРО КНИГУ ТА БІБЛІОТЕКУ»

Дата: 04.04.2024 11:11
Кількість переглядів: 18

 

      Книга  має величезне значення в житті кожної людини та дитини, тому що це джерело знань, світоч розуму, науки, людської мудрості. Вона відкриває нам світло та вікно у невідоме, таємниче, надихає на добрі справи, сприяє розвитку мови, пам’яті. Тож разом з дітьми, які до нас завітали  та шкільним бібліотекаром Дроздкевич С. М. ми говорили про  книгу, її значення в житті  кожної людини.

   Діти отримали відповіді на безліч запитань: Як користуватися абонементом? Як поводитись з книгою? Як обгорнути книгу? Як зробити закладку? Як правильно читати книгу? Як швидко знайти потрібну книгу в бібліотеці? Що таке періодичні видання?...

   Також діти побачили, як багато книг в бібліотеці, дізнались, що книжки стоять на поличках стелажів, роздивились книжкові виставки, нагадали бібліотечні правила.

   А ще ми весело розважилися, відгадуючи загадки про книгу і читання, вгадували за описом своїх улюблених казкових героїв, розгадували назви казок. Весело і, головне, з книгою провели наше свято. Всі учасники заходу отримали в подарунок пам’ятку з правилами користування книгою та прислів’ями, яку змогли виготовити самі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування