A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

         З ЛЮБОВ’Ю У СЕРЦІ ТА ВІРОЮ В ПЕРЕМОГУ ЗСУ

Дата: 12.04.2024 07:50
Кількість переглядів: 4

     Вже зовсім скоро ми святкуватимемо найбільше християнське свято – Світле Христове Воскресіння. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що настане мир і спокій на нашій рідній землі.

         Мужні захисники святкуватимуть Великдень не вдома. В бібліотеці-філії с. Сокіл ми вирішили передати їм частинку нашого тепла та створити святковий настрій листівками ручної роботи та провели творчу майстерку «Великодня листівка для воїна». Протягом тижня разом з дітьми малювали, вирізали, клеїли, писали щирі слова вдячності нашим героям. Приєдналися до нас учасники художньої самодіяльності с. Верени з директором Станішевською У. Б.

        Наші діти розуміють, що можуть  надати допомогу рідній країні. І найбільше, чим вони наразі можуть допомогти бійцям – це підтримати своїми щирими побажаннями, малюнками.

       Кожна дитина вкладала в роботу не лише старанність, а й душу, бо вважає важливим підтримати солдатів, подякувати за їхню мужність та відвагу, висловити щиру любов. А ми вже, в свою чергу, передамо їх у волонтерський центр «Захистимо Україну разом», який працює у м. Львів, а вже звідти листівки доставлять солдатам Збройних Сил України. Тож хай Великдень стане святом добра і перемоги, а щирі дитячі слова на папері оберігають кожного, хто тримає небо над нами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування