A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

Бібліотеки філії

ЗІГРІЄ ДУШУ ДОБРОТА

   Дуже доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього Дня Доброти. Це особливий день, присвячений виявленню та поширенню доброти, взаєморозуміння та підтримки серед людей. Цей день нагадує нам про важливість добрих вчинків у нашому житті та спонукає до позитивних змін у спільноті.  Цього року в бібліотеці-філії с. Сокіл ми вирішили підтримати цю добру традицію і провести разом з дітьми мандрівку в світ добрих справ «Зігріє душу доброта». Адже для дітей цей день є особливо важливим, оскільки навчає їх цінувати добро та вміти його виявляти. 

08:12 14.11.2023

МАСКУВАЛЬНІ СІТКИ - ЗАХИСНИКАМ

     Українці – сильні духом. Війна не роз’єднала, а згуртувала людей вірою у Перемогу над агресором. Одним із способів допомогти армії - є плетіння маскувальних сіток. Бібліотека-філія с. Сокіл спільно з Народним домом с. Верени пліч-о-пліч працюють для нашої Перемоги. Чергова сітка, сплетена спільними зусиллями, чекає відправки на фронт. До плетіння приєдналися учасники художньої самодіяльності с. Верени, працівники Желдецького старостинського округу, небайдужі жителі. 

06:41 04.11.2023

ДЕНЬ ЛИСТОПАДОВОГО ЧИНУ

   ЗУНР постала після Першої світової війни в результаті розпаду Австро-Угорської імперії і проіснувала протягом 1918-1919 років на території Західної України зі столицею - Львів. ЗУНР охоплювала східну Галичину,Буковину і Закарпаття. Створення ЗУНР громадськість Галичини традиційно відзначає 1-го листопада,як День Листопадового чину. До 105-ї річниці проголошення ЗУНР у пунктах видачі с. Тадані та с. Воля-Жовтанецька спільно з народним домом було проведено історичний екскурс та оформлено книжкову виставку на тему: «Львів - перша столиця ЗУНРу.

08:08 02.11.2023

БЕЗ МОВИ НЕМАЄ НАРОДУ, ЯК СОНЦЯ БЕЗ СЯЙВА Й ТЕПЛА

   27 жовтня все світове українство відзначає День української писемності та мови. Цього ж дня ми вшановуємо пам'ять святого Преподобного Нестора-Літописця – основоположника письмової української мови Цьогоріч в бібліотеці-філії с. Сокіл ми розгорнули книжкову виставку «І наша рідна мова-чарівниця у віршах повнозвучних ожива». Біля виставки було проведено літературну мандрівку «Дзвенить струмочком українська мова». Діти з великим задоволенням приймали участь у вікторині, з цікавістю слухали старовинну легенду про українську мову, дізналися цікаві факти про мову, вивчали прислів’я. весело та пізнавально провели ми наше свято.

07:52 27.10.2023

МИ СЛАВИМО ПОДВИГ І МУЖНІСТЬ ГЕРОЇВ

   День захисника України – свято, що відзначається в Україні у День українського козацтва, в день Покрови Пресвятої Богородиці. Це свято увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. Це свято для всіх людей військової справи, доблесті і честі.

07:58 02.10.2023

Я ЧИТАЮ ФРАНКА. ПІДСУМКИ КОНКУРСУ

   Місяць серпень в бібліотеці-філії с. Сокіл серед користувачів-дітей був присвячений читанню творів Івана Франка. А сприяв цьому оголошений конкурс для дітей Желдецького старостинського округу за фінансової підтримки віцепрезидента Фундації "Україна -США", нашого земляка, Івана Куня. Участь у конкурсі взяли двадцять дев'ять школярів та дошкільнят.

17:35 31.08.2023

КНИГА МОРСЬКА ГЛИБИНА

   «Книга морська глибина…» 27 серпня 1856 р. в с.Нагуєвичі в родині старого Яця з Гори,відомого коваля на всю округу,народився рудоволосий,ясноокий хлопчик. І.Франко був,залишається і залишатиметься поетом весни і молодості. Разом з тим він є письменником усіх пір року і пір життя людського,усіх етапів історичної долі народу- минувшини,сьогодення і майбуття. Так І.Франка ми називаємо «Каменярем» за його завзятість. В пунктах видачі с.Тадані та с.Воля-Жовтанецька спільно з народним домом була проведена літературна мандрівка та оформлено книжковий вернісаж на тему: «Пророче слово великого Каменяра»

15:39 30.08.2023

ГОРТАЮЧИ СТОРІНКИ ЛІТЕРАТУРНОГО КАЛЕНДАРЯ

   В бібліотеці-філії с. Сокіл проведено літературний хіт-парад  «Гортаючи сторінки літературного календаря». До уваги користувачів ми підготували рекомендаційний список літератури та книжкову виставку, на якій представили твори українських письменників-ювілярів, та літературні твори-ювіляри 2023 року. Під час заходу ми познайомилися з життєвим і творчим шляхом українських письменників-ювілярів, які збагатили українську літературу своїм творчим спадком.

11:45 18.08.2023

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

     В День Української Державності 1035-ту  річницю хрещення Русі-України. Прийнявши християнство могутній державотворець Володимир Великий визначив подальший цивілізаційний розвиток Київської Русі,а згодом і України,яка є її наступницею. День Української Державності- це можливість для кожного з нас згадати історію своєї країни,повну боротьбу за незалежність,єдність та щасливе життя. Цінуємо те,за що боролися наші предки і зараз продовжують боротися наші воїни, памʼятаємо всіх,хто загинув у цій боротьбі та продовжуємо будувати гідне майбутнє. У пунктах видачі с.Тадані та с.Воля-Жовтанецька спільно з народним домом була оформлена книжкова виставка та проведена година інформації на тему: «Україна свята,нездоланна ніким і ніколи.»

10:47 31.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування