A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

Бібліотеки філії

З КНИГОЮ В ТІНІ ДЕРЕВ

    Літо. Канікули.Книги.Вже другий рік поспіль наші дітки проводять свої літні канікули в умовах воєнного стану. Літо - це найкраща пора,коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури,познайомитися з новими книгами,дізнатися багато цікавого та отримати задоволення від читання. В пунктах видачі с. Тадані та с.Воля-Жовтанецька було оформлено книжкове асорті та проведено флешмоб на тему: «З книгою в тіні дерев».

16:38 20.07.2023

ЛІКУЄМО КАЗКОЮ

   В бібліотеці-філії с. Сокіл з наймолодшими користувачами ми провели театралізовані читання українських казок "Казка лікує". Казки допомагають дітям у подоланні страху і переживань з допомогою чарівних героїв. Особливо в час війни ця тема є дуже актуально, адже діти набагато болючіше переживають цю ситуацію. Діти дуже активно прийняли участь у обговоренні казок і кожен висловлював свою думку. А на завершення зрозуміли на прикладі казок, у яких завжди щасливий кінець, що власні проблеми можна вирішувати позитивно.

17:24 18.07.2023

СТЕЖКАМИ БІБЛІОТЕЧНИХ ЛАБІРИНТІВ

      Разом з користувачами-дітьми в бібліотеці-філії с. Сокіл ми здійснили мандрівку чарівним книжковим містом. Побачили як багато книг в бібліотеці, дізнались, що книжки стоять на поличках стелажів, роздивились книжкові виставки, нагадали бібліотечні правила, отримали знання про вихідні дані  книги, навчилися орієнтуватися в бібліотеці, розвивати вміння вибрати необхідну книгу.    Також ми познайомилися з каталогами, адже саме вони дають читачам змогу всебічно використовувати багаті бібліотечні фонди, орієнтуватись у них і придбати собі необхідну літературу. А ще взяли участь у вікторині, послухали бесіду про історію виникнення книги, розповіли про свої улюблені книги.

15:29 10.07.2023

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ

     Сьогодні 28 червня в Україні відзначають державне свято- День Конституції. Вже другий рік поспіль українці відзначають День Конституції в умовах воєнного стану запроваджено через повномасштабне вторгнення російської федерації. 28 червня 1996 року Верховна Рада ухвалила і ввела в дію Конституцію України,яка гарантує кожному громадянину права і свободу,а також визначає політичний устрій держави.  До 27-ї річниці Конституції України в пунктах видачі с.Тадані та с.Воля-Жовтанецька була оформлена книжкова виставка та проведена правознавча мандрівка на тему: «Конституція України: вимір історії і часу»,а також оформлено виставку патріотичних малюнків «Малюю Україну»

16:40 28.06.2023

КОНСТИТУЦІЯ І МОЇ ПРАВА

       28 червня 1996 року Верховна рада України прийняла Конституцію України. Це одне з головних державних свят нашої держави, адже Конституція є основним Законом України, який гарантує кожному громадянину права і свободу, а також визначає політичний устрій держави. Напередодні Дня Конституції в бібліотеці-філії с. Сокіл проведено правознавчу мандрівку "Конституція і мої права". Учасники заходу дізналися про свої права і свободи, ознайомилися з літературою, представленою на книжковій виставці «Хочу знати все про Україну», що допоможе сформувати навички їх захисту у повсякденному житті, а також краще пізнати Україну та її героїв.

14:11 27.06.2023

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

У пунктах видачі с, Тадані та с, Воля-Жовтанецька спільно з народним домом до  Міжнародного дня захисту дітей було проведено ігрове асорті та конкурс малюнків на тему: "Чарівна країна дитинства"

09:05 02.06.2023

ДЕНЬ ГЕРОЇВ

     День Героїв, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації. Ми даруємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

11:49 24.05.2023

МОДНИЙ БРЕНД З ВІКОВОЮ ТРАДИЦІЄЮ

В пунктах видачі с.Тадані та с.Воля-Жовтанецька спільно з народним домом була оформлена етновикладка на тему: "Модний бренд з віковою традицією" та проведено флешмоб " Прийди в народний дім у вишиванці".

09:32 19.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування