A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

Бібліотеки філії

Бібліотека с. Спас.

24 травня 1912 року у сім'ї звичайного хлібороба народився Михайло Стельмах - український письменник, драматург, педагог і фольклорист.

10:53 02.06.2022

Учасники художньої самодіяльності Нд і бібліотеки с. Стрептів долучились до флешмобу на підтримку наших захисників.

Нехай Вас береже Бог. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! О,рідна Україно-мати, Якого болю терпиш ти! І Буча,і Гостомель плаче Тебе вбивають нелюди-кати. Непереможна і незламна Моя Україно нескорима Ти доказала всьому світу Що в єдності велика сила!

13:30 19.04.2022

День Соборності (с.Сокіл)

    В історії кожної нації є дати, згадка про які змушує в єдиному пориві битися мільйони сердець усього народу. Одним з таких свят для України є День Соборності. В бібліотеці-філії с. Сокіл спільно з Народним домом с. Верени проведено історичну мандрівку ,,Велике свято Єднання'', присвячену цій визначній даті в історії нашої держави. Також для учасників заходу була підготовлена книжкова виставка "Соборність: від ідеї до життя" на якій представлено літературу, яка розповідає про історію нашої держави та бібліографічний огляд літератури «Соборність: від ідеї до життя»     Сьогодні Україна ще продовжує боротьбу за незалежність та соборність.     Ця дата знову і знову нагадує українцям, що ми єдиний народ , який не зможуть розділити ні кордони ,ні погляди , ні вподобання.     ЄДНАЙМОСЯ ЗАРАДИ УКРАЇНИ!

14:25 16.02.2022

Народний дім ,бібліотека с.Стрептів,- Витинанки,до Дня св.Миколая та Нового року.

...,,Миколай,Миколай!!! Ти до нас завітай! Миколай, Миколай,ти про нас не забувай. ...Він завжди прийде таємно Тільки нічка на поріг Поспішає не даремно Щоб відвідати усіх. Він приносить подарунки Радість,злагоду ,тепло А на ранок рясним снігом Знов стежинки замело...

14:26 15.12.2021

Голодомор 1932 -1933 років Бібліотека,Народний Дім с. Стрептів

Бібліотека,Народний Дім с. Стрептів Голодомор 1932 -1933 років - акт геноциду українського народу,організований керівництвом ВКП та урядом СРСР шляхом створення штучного масового голоду. Четверта субота листопада в Україні визнана Днем пам'яті жертв Голодомору.В бібліотеці спільно з Народним Домом було проведено акцію "Запали Свічку пам'яті'.

10:49 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування