A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

Бібліотеки філії

БЕРЕЗЕНЬ! ЧИТАЮТЬ ВСІ!

З метою популяризації і підтримання дитячого читання, залучення до бібліотек нових користувачів, бібліотеки для дітей Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської та Хмельницької областей кожного року проводять регіональну акцію «Березень. Читають всі!».

19:39 20.03.2024

ПРОРОК ЄДНАННЯ І СВОБОДИ

   9 березня Україна відзначає 210 - річницю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Він підніс духовну велич і красу України на найвищу височінь, чим збагатив увесь світ, його ім’я стало національним символом українського народу, він пробудив українську душу та утвердив духовну основу народу для боротьби проти поневолення російською імперією, його «Кобзар» лежить на столі поряд із хлібом, а пісні його вишиті на рушниках. Шевченка називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм.     У бібліотеці -філії с. Зубів Міст відбувся поетичний вернісаж " Пророк єднання і свободи" Пройшло 210 років від народження Великого Кобзаря, проте кожне слово, написане поетом, і досі актуальне.     Тарас Шевченко був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Все його життя і творчість були присвячені українському народу. Поет мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуться мова, культура та історія народу, а люди будуть щасливими.

18:31 10.03.2024

І ЗНОВУ ПРО КОХАННЯ…

     14 лютого увесь світ відзначає свято закоханих – день Святого Валентина. В Україні його почали святкувати відносно недавно, але цей день  уже став одним із найулюбленіших свят як для дорослих, так і для школярів. Діти чекають на свято з нетерпінням, бо цього дня вони можуть продемонструвати свою симпатію, подарувавши комусь із однокласників омріяну «валентинку». Тому ще напередодні свята бібліотека-філія с. Сокіл перетворилася на простір, де вирує атмосфера кохання! Для дорослих користувачів ми підготували побачення наосліп з книгою «З любові починається життя, вона усе на світі починає». Побачення наосліп з книгою – найкращий спосіб дізнатися дивовижну історію, яку ви не очікували. Читачів чекає знайомство з книгами відомих авторів, де розкривається прекрасне почуття кохання та романтичних стосунків. Ми підібрали якісну літературу, присвячену коханню, та заховали книжки під подарунковими обгортками. Таке побачення стане для кожного відвідувача пізнавальним, змістовним та цікавим.

08:07 14.02.2024

ГОДИНА НАЦІОНАЛЬНОЇ СВІДОМОСТІ «НАМ БЕРЕГТИ ТЕБЕ, СОБОРНУ І ЄДИНУ»

   День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Лише за умови політичної та економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України в світі. Ось чому ми зобов’язані плекати ідеал власної соборної держави й віддавати йому всі свої сили та здібності. Об’єднавча акція 1919 року залишила глибинний слід в історичній пам’яті українців. Сьогодні українцям знову приходиться боротися за свою єдність, захищати цілісність і суверенітет рідної країни

10:58 22.01.2024

СИМВОЛ НЕСКОРЕНОЇ НАЦІЇ

    Рівно 115 років тому народився борець за незалежність нашої держави ,лідер ОУН . Людина сильної волі та віри у вільну Україну ,принципова й непохитно ,російських окупантів досі сковує страх навіть від самого його імені.А для нас Степан Бандера -символ українського спротиву і дороговказ . Багато його слів виявилися пророчими. Пам'ятаємо і вивчаємо історію нашої держави та на чолі з нашими ЗСУ творимо нову.Лише перемога. 3.01.24р.     В пункті видачі с.Воля-Жовтанецька спільно з Народним домом було проведено історичний екскурс,та оформлена книжкова виставка -"Символ нескореної нації".

10:53 04.01.2024

В ОДНІЙ ОСОБІ – ОБРАЗ ПОКОЛІННЯ

   Степан Бандера – символ української нації. Чимало написано про нього – і білої правди, і чорної осуди. Остання – з під пера ворогів України. Але від сонця темінь гине, а світ очищується. Свого очищення дочекається і Незалежна Україна та її герої. Степан Бандера – це Герой ХХ століття, людина-легенда, видатна постать у літописі історії України. Настав час, щоб кожна жива душа подякувала Богові за те, що послав нам таку світлу постать в найтемніші часи більшовицького тоталітаризму. В бібліотеці-філії с. Сокіл спільно з Народним домом с. Верени ми провели інформаційну годину «В одній особі – образ покоління» до 115 р. від Дня народження С. Бандери.    Бандера підніс український патріотизм до найвищої жертовності. Його гасло: «Бог і Україна!». За це ми любимо Бандеру.

07:56 04.01.2024

ЕКОЛОГІЧНІ  НОВОРІЧНІ ПРИКРАСИ З ШИШОК І ЖОЛУДІВ

   Добігає кінця рік. Ще зовсім трошки і прийде Новий рік, нові перемоги і нові успіхи. Бажаємо, щоб якнайшвидше закінчилася війна, і кожна українська дитина була захищеною та щасливою. А напередодні Нового року знову в бібліотеці-філії с. Сокіл зібралися творчі малюки, щоб створити свою ексклюзивну ялинкову прикрасу. Це передноворічне спілкування перетворилося на справжнє свято для дітей.  І на цей раз ми робили екологічні  новорічні прикраси з шишок і жолудів.

08:30 29.12.2023

ЯЛИНКОВІ ПРИКРАСИ

   В бібліотеці-філії с. Сокіл ми намагаємося надати безліч можливостей для розвитку творчості, фантазування наших маленьких читачів. І це не лише книжковий фонд літератури та періодичних видань. Перш за все – це можливість спілкуватися, навчатися один в одного, відкривати власні нові можливості. На черговій творчій майстерці ми навчилися робити ялинкові прикраси з маленьких новорічних декоративних дротиків.

12:24 21.12.2023

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

   Ще одна сітка, сплетена спільними зусиллями бібліотеки-філії с. Сокіл та НД с. Верени готова до відправлення. Але цього разу ми підготували для наших захисників сюрприз– наші діти намалювали малюнки. Сітка та малюнки будуть передані у волонтерський центр «Захистимо Україну разом», який працює у м. Львів, а вже звідти вони попрямують до наших героїв. Сподіваємося, що сітка та малюнки стануть найкращими оберегами для воїнів, адже вони були зроблені з любов’ю та вірою в перемогу.   

08:46 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування