A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

«БУТИ СВОЇМИ»

Дата: 09.12.2023 09:23
Кількість переглядів: 34

   Український інститут книги вже традиційно щороку проводить акцію «Національний тиждень читання».Цьогоріч вона відбуваєтья із 04 до 10 грудня під гаслом – «Бути своїми». Читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями. 
   

   В бібліотеці -філії с. Зубів Міст з нагоди акції відбулося читання вголос: "Я творю для дітей",присвячену Івану Андрусяку з нагоди його ювілею(55-річчя ).


    Дитяча література мусить бути веселою, трошки баламутною... Але поза тим усім мусить бути стрижень добра, любові, мислення», – саме цей вислів відомого і улюбленого дітьми автора Івана Михайловича Андрусяка став девізом заходу з учнями 2 класу Зубівмостівської гімназії ,класний керівник Москалюк Галина Броніславівна .   

  Діти прослухали віршоказку "Зайчикове Різдво" та обговорили побачене, розгадували кросворд, присвячений ювіляру,а також зачитували уривки з улюблених творів письменника.Це дуже  цікавий та повчальний захід для маленьких користувачів бібліотеки .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування