A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

БІБЛІОТЕКА - ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ КНИГИ

З понеділка по п'ятницю наступного тижня у виставковій залі бібліотеки для дорослих цікаві заняття від фундації "Крила".

16:57 08.11.2022

СВЯТО УКРАЇНСЬКОЇ КНИГИ, с. Зубів Міст

   На Свято української книги в бібліотеку-філію с.Зубів Міст завітали дошкільнята "Садочка-Місточка" Зубівмостівської гімназії. Дітвора познайомилася з творчістю Юрія Винничука, послухали уривки з казок письменника, а також взяли участь у "Вікторині за народними казками". Із задоволенням переглянули декілька музичних казочок, а наприкінці свята поласували смаколиками.

09:02 03.11.2022

СВЯТО УКРАЇНСЬКОЇ КНИГИ, с. Прибужани

       Наприкінці жовтня в рамках проведення «Свята української книги» у бібліотеці-філії с. Прибужани було проведено вікторину  серії настільних пізнавальних ігор «Життєвий шлях та творчість Лесі Українки, а також бібліотекар ознайомила присутніх з творами Ю. Винничука та О. Лущевської.

11:11 02.11.2022

СВЯТО УКРАЇНСЬКОЇ КНИГИ

      Традиція проведення Свята української книги була започаткована в довоєнній Галичині товариством “Просвіта”. Відтоді це свято щорічно відбувалось до 1940 року. В 1992 році Львівська обласна бібліотека для дітей разом із товариством “Просвіта” відновили  це чудове свято.

11:03 01.11.2022

ЖОВТЕНЬ МІСЯЦЬ КНИГИ

      В бібліотеці с.Стрептів спільно з НД до свята  української книги провели пізнавальні хвилини "Кидай мишку- бери книжку"  А також з  дітками оформили осіннє дерево " Чому я люблю читати"

09:42 01.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування