A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

БІБЛІОТЕКА,НАРОДНИЙ ДІМ, с. СТРЕПТІВ

       Цього року в Україні відзначають 300 років від дня народження українського філософа та письменника Григорія Сковороди. За версією ЮНЕСКО, разом із Сократом, Конфуцієм, Махатмою Ганді та Спінозою Сковорода входить до п'яти видатних мудреців світу.

14:27 13.12.2022

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ, с. СТРЕПТІВ

Народний дім,бібліотека  с Стрептів провели флешмоб до Дня  української хустки. Барвиста хустка, як Україна Люби її ти і бережи. Вона прикрасить, та обігріє Бо оберіг це твоїй душі.

18:08 08.12.2022

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ

Бібліотека с. Спас спільно з Народним домом провели флешмоб до Дня української хустки.

17:36 07.12.2022

7 ГРУДНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ

       Будь благословенна, рідна Мамо-Земле, квітни хустками на щасливих українках. Ми зробимо усе, повір, для тебе, щоб ти була яскравою, квітучою і неземною... Живи Україно, перемоги тобі і миру.  Українська хустка ― це не лише головний убір жінки, але й важлива сімейна реліквія, яку передавали з покоління в покоління. В бібліотеці-філії с. Сокіл до Всеукраїнського дня української хустки проведено краєзнавчу годину та флешмоб "А хустка в нас завжди була в пошані".

14:40 07.12.2022

НЕВТОМНИЙ ШУКАЧ СВОБОДИ І ЩАСТЯ

    Цього року виповнюється 300 років з часу народження на нашій землі великого сина українського народу, мислителя, філософа, письменника, педагога Григорія Савича Сковороди. Він, і через три сотні літ від дня народження, залишається нашим сучасником, чиї мудрі поради допомагають і ще будуть допомагати нашому народу. Прилучитися до його мудрості, світлого поетичного слова справа честі для нас. В бібліотеці-філії с. Сокіл ми мали щасливу нагоду пройтися стежками його життя, перечитати сторінки його творів. Напередодні 300-літнього ювілею спільно з НД с. Верени ми провели літературний вечір «Невтомний шукач свободи і щастя». В ході заходу ми пройшли життєвим та творчим шляхом Г. Сковороди, прочитали його твори, а також кожен з учасників як пророчі слова прочитав «афоризм від Сковороди», який вибирав поміж книг, представлених на книжковій виставці ««Він мудрий словом, розумом, життям…».

09:49 05.12.2022

ЯКЩО ВИ НЕ ЧИТАЛИ – МИ ЙДЕМО ДО ВАС

       Бібліотека – це майже як компанія, гурт живих друзів, особистостей. В дні , коли вам трохи сумно чи самотньо, можна звернутися до книжок. Вони тут. Новинки…Серед новинок зможете точно обрати книгу до вподоби, або затишно провести час та залишити за плечима життєві турботи, вийти за межі можливого чи полоскати нерви.

00:32 02.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування