A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ШЛЯХОМ МУЖНОСТІ І СЛАВИ

     В читальній залі бібліотеки оформлено книжкову виставку «Шляхом мужності і слави», на якій представлена література про історію козацтва, про діяльність  УПА, чільне місце серед яких займає  книга нашого земляка Лепеха Степана, Лауреата Міжнародної премії імені Ірині Вільде «І у кожного зброя була за плечима»: оповідки про звитяги українських повстанців. 

14:03 13.10.2022

КРОКУЄ КНИЖКА ДО МАЛЯТ

   Улюбленим дитячим казочкам був присвячений бібліотечний десант «Крокує книжка до малят», проведений бібліотекою-філією с. Сокіл спільно з шкільною бібліотекою. «Десантувалися» ми в дитячий садочок,  щоб розповісти малятам про бібліотеку, її послуги, книги та періодику. Ми запросили дітлахів у захоплюючу подорож сторінками чарівних книг, у дивовижну країну Казкарію. Діти пригадали свої улюблені казки та їх героїв, розказали, чим саме запам’яталася та чи інша казка, чому вона вчить своїх читачів. 

14:28 06.10.2022

ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ

   Вже кілька років поспіль при Храмі Воскресіння Христового с. Желдець влітку працює дитячий табір «Веселі канікули з Богом». Отець Іван Гунько, який очолив табір сам є активним користувачем бібліотеки, постійним учасником заходів, які проводяться в нас, тому й дітей старається залучити до читання. Адже, бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.

14:20 06.10.2022

ЗІРКА СПІВУ

    Лише одна жінка царювала на світовій сцені у перші десятиріччя ХХ століття, це – Соломія Крушельницька. Її образ став уособленням справжньої жіночої вроди, великого таланту і рідкісної природи голосу. Голосу, що вражав, полонив, бентежив... Який, якось почувши, вже неможливо було забути. Вона стала символом української оперної сцени, визнана сучасниками найвидатнішою співачкою світу. ЇЇ неперевершене сопрано полонило Італію, країни Європи, Південної та Північної Америки... З нею були щасливі співати уславлені світові співаки Енріко Карузо, Тітто Руффо, Федір Шаляпін...Такою вона була, Соломія Крушельницька. Жінка-муза, жінка-сирена, жінка-легенда.

14:17 06.10.2022

БОГ І УКРАЇНА ПОНАД УСЕ

   В бібліотеці-філії с. Сокіл спільно з НД с. Верени проведено патріотично-християнську годину «Бог і Україна понад усе». Діти весело і пізнавально провели день в бібліотеці. Бібліотекар познайомила їх з книжко-ілюстративною виставкою «І засяяла над Київськими горами Божа благодать», провела бесіду «Вогник добра та любові хай сяє в дитячих серцях». Також діти взяли активну участь у вікторині, відповідаючи на запитання про символи України та християнські притчі. Свої щирі дитячі молитви до Бога та побажання для рідної землі діти написали на квітах-символах України волошках та соняшниках, з яких потім створили «кулю добра». Наймолодші учасники заходу, які ще не вміють писати змогли виразити свої почуття і побажання в малюнках, малюючи символи України, сонечко, сердечка, які символізували їхню любов до України, їхню щиру молитву. А завершили наш захід, звичайно, молитвою, яку очолив священник Храму Івана Хрестителя отець Андрій.

14:11 06.10.2022

ХАЙ БУДЕ МИР НА ВСІЙ ЗЕМЛІ

   Найбільше щастя на землі – коли люди живуть спокійно, земля буяє квітом, а не здригається від страшних вибухів, а діти вільно спілкуються, здобувають знання, щоб зробити рідний край ще прекраснішим.

14:06 06.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування