A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

МОВА - ДУХОВНИЙ СКАРБ НАЦІЇ

  Мова - духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. Змалечку, виховуючи в собі справжню людину, кожен із нас повинен в першу чергу створити в своїй душі світлицю, у якій зберігається найцінніший скарб — МОВА. 21 лютого відзначається Міжнародний День рідної мови. Це відносно молоде свято – до календарів усього світу воно ввійшло тільки у 1999 році.   Міжнародний день рідної мови – свято, яке нагадує про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні.   Українською мовою розмовляли наші діди та прадіди, а матері та бабусі співали колискові! Народ наш сміявся і плакав рідною мовою.    З нагоди святкування Міжнародного Дня рідної мови у бібліотеці- філії с. Зубів Міст відбулися поетичні читання "Українська - мова Перемоги". Учасники  заходу розгадували кросворди, брали участь в вікторинах та змагалися у настільній грі "Цікаве про мову".   Шануйте і любіть рідну мову, піклуйтеся про неї, захищайте, розкривайте для себе її велич й могутню силу. Збережіть її в усій чудовій красі для себе й наступних поколінь!

09:52 22.02.2024

ВІД ВИДАВНИЦТВА «РІДНА МОВА» ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ РІДНОЇ МОВИ: КНИГИ НА ПОЛИЦЮ

    Вчора отримали пакунки з книгами - 65 примірників -із золотоглавого Києва. Жертводавець: видавництво «РМ». «РМ» (до 2022 року — «Рідна мова») — українське видавництво, що спеціалізується на коміксах, фантастиці та дитячій літературі.

11:15 20.02.2024

Є ТАКА ПРОФЕСІЯ – ОХОРОНЯТИ ЗДОРОВ'Я МИЛОСЕРДЯМ

   У світі не існує неважливих професій. Кожна корисна праця приносить якийсь результат. Продовжуючи цикл зустрічей з представниками різних професій, в бібліотеці-філії с. Сокіл ми познайомилися з професією «медсестра».

07:54 07.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування