A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

НЕ ПРОСПІТЬ ПОВІДОМЛЕННЯ З ВИШУ

Дата: 19.07.2024 08:52
Кількість переглядів: 7

Фото без описуІЗ 19 ЛИПНЯ АБІТУРІЄНТИ ЗМОЖУТЬ ПОДАВАТИ ЗАЯВИ НА ВСТУП ДО ВНЗ.

 ПРО ЩО ВАРТО ЗНАТИ?

 

ЦЬОГО РОКУ ВСТУПНИКИ ДО ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ МАТИМУТЬ ЗМОГУ ПОДАТИ ДО 15 ЗАЯВ, ЗОКРЕМА , П’ЯТЬ – НА БЮДЖЕТ І ДЕСЯТЬ НА КОНТРАКТ. ВЖЕ НА ПОЧАТКУ СЕРПНЯ БУДЕ СФОРМОВАНО РЕЙТИНГОВІ СПИСКИ. ДАЛІ – ЗАРАХУВАННЯ НА БЮДЖЕТНУ Й КОНТРАКТНУ ФОРМИ НАВЧАННЯ. ЦЬОГОРІЧНА ВСТУПНА КАМПАНІЯ ЗАВЕРШИТЬСЯ 31 ЖОВТНЯ.

 

-  Загалом цьогоріч вступати у ВНЗ можна з результатами ЗНО 2021 року, результатами Національного мультимедійного тесту (НМТ) за 2022, 2023 і 2024 роки.

-   10 липня завершився етап реєстрації заяв для участі у співбесідах та творчих конкурсах тих, хто вступає на бюджет. Ці творчі конкурси відбуваються вже тепер і завершаться 19 липня. Абітурієнти ж, які обрали платну форму навчання, можуть реєструвати заяви для участі у співбесідах і творчих конкурсах до 25 липня.

 

-   Реєстрація електронних заяв на вступ триватиме з 19 по 31 липня. У перші дні реєстрації заяв не буде зрозуміло, скільки абітурієнтів подаються на ту чи іншу спеціальність. Тож ті, хто дуже поспішатиме зареєструвати заяви, можуть зашкодити собі.

 

  •  Дуже важливо не припускатися помилок, подаючи документи.

 

  •   З 1 по 5 серпня формуються рейтингові списки, а до 10 серпня відбувається зарахування. А що абітурієнт визначає пріоритетність своїх заяв у ВНЗ, то в електронний кабінет приходить сповіщення про зарахування лише до одного з вишів (залежно від прохідного бала і пріоритетності).

 

-   Абітурієнти , які рекомендовані до зарахування на бюджет, повинні до 18.00  8 серпня особисто подати до приймальної комісії оригінали документів (або надіслати їх сканкопії, підписані КЕП). Якщо вчасно цього не зробити, бюджетне місце анулюють, й інші вступники теж не зможуть його зайняти.

    Цьогоріч такі місця обіцяють пропонувати пільговикам, які не можуть скористатися квотою.

 

  • Що ж до вступників-контрактників, то їх зарахування відбувається до 30 серпня.  Проте до 31 жовтня передбачений додатковий набір на контракт.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування