A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ

Дата: 27.06.2024 08:09
Кількість переглядів: 12

  https://library.mlt.gov.ua/images/2020_leto/do-dnya-konstitutsiji-biblioteki-prezentuyut.jpg   Конституція України — найголовніший державний документ, що визначає права, суверенітет та територіальну цілісність нашої країни.  Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Конституція України чітко відобразила відданість України загальнолюдським цінностям, нормам міжнародного права. Червоною ниткою крізь Основний Закон пройшли ідеали гуманної, демократичної, правової, соціальної держави і громадянського суспільства, опорою якого покликана стати триєдність законодавчої, виконавчої та судової гілок влади.

 

У бібліотеці оформлено книжкову виставку» КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ _ ОСНОВНИЙ ПІДРУЧНИК ЖИТТЯ», на якій
представлені матеріали, що знайомлять з важливими етапами історичного розвитку України на шляху до становлення України, як конституційної держави

Шановні читачі! Запрошуємо Вас відвідати абонент художньої літератури та ознайомитись із виставкою. Вона обов’язково розширить ваші знання із конституційного устрою нашої держави.

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування