A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

НЕ ЙДЕТЕ ДО НАС – ЙДЕМО ДО ВАС

Дата: 26.06.2024 17:02
Кількість переглядів: 13

          «ЗІРКА ДЛЯ ТЕБЕ» - цю книжку можна взяти з собою у подорож чи до пологового будинку, подарувати другові й ворогові. Здається, її можна їсти замість хліба і напувати нею спраглу дива душу. У цій книзі є все, що має бути в класичному романі. Ціла галерея образів: він і вона, Сергій і Зоряна – знедолені герої, які зберегли людяність у нелюдських випробуваннях. Його друг Арсен та її подруга Лєрка, бабуня і тітка, чуйний професор і добросердна прибиральниця… Є в романі загадки імен, секрети вчинків і велика таємниця народження. Тут багато мандрів у просторі і часі, справедливість і кривда, вузькі стежки й розкішні сади. Є буття і небуття. Єдине, чого немає, - фальші, натомість є правда, власне, «Зірка для тебе» - це і є правда, гірка і чиста, про нас усіх, про кожного.  Настояна на гріхах і спокутах, витримана десятиліттями у потаємних шафах, вона нарешті вивільнилася.

        Беручи до рук «Зірку для тебе», знайте, що цей п’янкий літературний напій, цей фешенебельний готель драматичних людських доль насправді має категорію «п’ять зірок». Вона зоря, і вона у ваших руках.

 

      Корній Д. Зірка для тебе [Текст]:роман /Дара Корній; поетичне оздоблення Л. Долик; передм. О. Хвостової. - Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014.- 304с.

КНИГА ЧЕКАЄ СВОГО ЧИТАЧА!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування