A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

​​​​​​​КНИЖКОВА СМАКОТА

Дата: 03.06.2024 11:45
Кількість переглядів: 15

     Сучасні книги для душі мають здатність спочатку зворушувати, тоді – заспокоювати, і, нарешті, залишати після їх прочитання незабутній «післясмак». До таких книжок варто віднести книгу «Божена» Аліни Червоноокої.

    «Крізь терни до зірок» - життєве кредо Божени, студентки педагогічного університету. Молода амбітна дівчина з провінції приїжджає до великого міста здобувати вищу освіту і забезпечити собі краще життя. Улюблена професія, фінансова свобода й незалежність – ось її мрія. Та для неї доля приготувала дещо більше – жагуче п’янке кохання з великим статком на додачу. Кажуть, що мрії не зраджують – її просто змінюють. Чи зміниться мрія Божени? Чи наважиться вона подолати прірву заради обіймів коханого? Чи зможе довірити йому зранене серце? Відповідь дасть час.

   …Погляд Божени блукав від постаті до постаті, шукаючи бодай одне знайоме обличчя. І враз застиг. Трохи поодалік від інших стояв «Давид» у виконанні Мікеланджело, лише, на відміну від скульптури, у спортивних штанах і кросівках, з розкішним кучерявим темно-каштановим волоссям й акуратними чорними вусами та борідкою, що вигідно підкреслювала вилиці. На його, розігрітому змаганням тілі грав кожен м’яз. Широкий торс плавно стікав у вузьку міцну талію та сильні красиві руки. Божена прикипіла до нього поглядом, вона не йняла віри, що настільки пропорційне тіло існує не лише в уяві великих митців, а й тут, зараз, перед нею. Час ніби зупинився, мов у ті миті, коли дивишся на полум’я чи течію бурхливої ріки, а подих застиг у сонячному сплетінні. Раптом «Давид» «підморгнув» рудій незнайомці м’язами торса…

ЧИТАЙТЕ!

І НЕХАЙ У ВАШОМУ ЖИТТІ НЕ БУДЕ ЖОДНОГО ДНЯ,

КОЛИ Б ВИ НЕ ПРОЧИТАЛИ ХОЧ ОДНІЄЇ СТОРІНКИ З НОВОЇ КНИГИ!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування