A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ВІДГОМІН ЗУСТРІЧІ

Дата: 29.05.2024 11:22
Кількість переглядів: 17

У залі ще витає постатмосферність спілкування з харківською письменницею, волонтеркою, авторкою премійованих книг – Людмилою Охріменко: присмак святкового хліба для гості, тонкий аромат квітів, помножені на непідробну увагу аудиторії і місток сердечності. У бібліотечному просторі поєдналися два порубіжжя України: Слобажанщина з незламним Харковом і Галичина, її частка – Кам’янеччина, чиї діти стоять на харківських оборонних рубежах…І оповідні картини з життя теперішнього Харкова і його мешканців у часі 17-ти годиних добових тривог, варварських обстрілів, про рашистські ракети, котрі долають відстань до Харкова всього за 42 секунди…

Людмила Леонідівна презентувала три нові книги: дитячу «Люлечки – дарувальники снів»( у співавторстві з рівненчанкою Євгенією Пірог; ілюстрації Наталі Шерстюк); «Волонтерські історії 2014-2022» та «Далека блакитна далечінь»( повість та оповідання, написані у різні роки). Учасникам зустрічі глибоко запали у душу історії про шлях авторки від рукописів кожної книжки до друкованого видання і головний лейтмотив цих творів: самопереплавлення героїв у чисті злитки стійкості, боротьби зі злом, складний вихід на сторону правди. А ще – знаковий дарунок від Людмили Леонідівни - срібний тризуб, сакрально-героїчний знак українського народу.

«Волонтерські історії 2014-2022» та «Далека блакитна далечінь» з наступного тижня будуть доступні нашим читачам.

Пропонуємо добірку відео- фотоматеріалів з нашої літературної вітальні. Ідея та монтаж відео – Василь Івашків; технічний супровід і пейзажні світлини – Олександр Кондратенко.

+11


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування