A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ЧИТАННЯ ЯК ТЕРАПІЯ

Дата: 19.03.2024 13:55
Кількість переглядів: 19

#BIBLIOвулик

#Новакнига

 

           Зараз, під час повномаштабної війни з росією, суворого випробування для нашої країни, всі ми, як ніколи, потребуємо сил. Перезавантаження, здобуття душевної рівноваги, взаєморозуміння, яке виникає, коли уважніше придивляєшся до людей навколо й усвідомлюєш причини різних вчинків та явищ.

           Авторка Міла Іванцова пропонує читачам свою нову збірку «Мир і війна», яка немов акумулятор для підживлення сил, долучається до нашої Перемоги, в якій ніхто не сумнівається.

           Авторка не пише «солодких» історій, зазвичай її сюжети – це наше із вами життя, правдиве, як воно є – із радощами й печалями. Але навіть пишучи про важке, Міла Іванцова не депресує читача, а навпаки – ніби підставляє йому плече.

           Ця збірка оповідань цілком відповідає кредо авторки, хоча в ній перетасувалися дуже різні історії – і про мирне життя, і про війну. Проте всі вони добрі й людяні. Про нас із вами.

            Міла Іванцова, авторка 8 романів та 5 збірок оповідань, має титул «Золотий письменник України», її прозу читачі називають «терапевтичною».

Книжка чекає свого читача!!!

Влаштовуйтесь більш-менш зручно, беріться за читання людських історій, зовсім не уявляючи, про що буде кожна наступна – про мир чи про війну, написана вона колись давно чи після 2014 року, а , може, й після лютого 2022-го.У деяких оповідках ви не зрозумієте цього, аж поки не дочитаєте історію до кінця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування