A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

РІКИ НЕЗМІННО ТЕЧУТЬ ДОДОМУ

Дата: 18.03.2024 13:28
Кількість переглядів: 25

#BIBLIOвулик

#тижденьчитання2024

 

            КЗ «Публічна бібліотека Кам’янка-Бузької міської ради активно включилася в Національний тиждень читання поезії «Ріки незмінно течуть додому» – із глибокою шаною і любов’ю до тих, хто береже й відвойовує наші доми, й до тих, хто за дім віддав найцінніше. Із гарячим серцем і полум’яною надією до тих, хто повернення додому чекає.

     Тиждень поезії, який проходитиме з 16 по 24 березня 2024 року, що охоплює дату святкування Всесвітнього дня поезії (21 березня).

Цей тиждень читання присвячений поезії як камертонові наших почуттів.  Фокусна тема  -  дім, дорогий кожному з нас зокрема і всім разом. Гасло тижня читання поезії  – «Ріки незмінно течуть додому»  – це про міцні зв’язки з батьківщиною, попри відстані.

     Поняття «дім» для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення. Завдяки темі «дім», яка лунатиме впродовж тижня поезії, акція підкреслить важливість дому для військових, які захищають наші домівки і водночас хочуть відчути тепло й затишок своїх рідних домівок; цивільних, які через війну змушені були переїхати в інші регіони України чи за кордон; людей, які залишилися на тимчасово окупованих територіях і чекають повернення додому – всіх українців, для яких дім тепер більше, ніж просто точка на мапі.

      Дім – це світло, котре гріє навіть тоді, коли вас розділяють тисячі кілометрів. Дім – це чуття себе частиною чогось більшого, частиною родини. Дім – це Україна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування