A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ВІД ВИДАВНИЦТВА «РІДНА МОВА» ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ РІДНОЇ МОВИ: КНИГИ НА ПОЛИЦЮ

Дата: 20.02.2024 11:15
Кількість переглядів: 15

    Вчора отримали пакунки з книгами - 65 примірників -із золотоглавого Києва. Жертводавець: видавництво «РМ». «РМ» (до 2022 року — «Рідна мова») — українське видавництво, що спеціалізується на коміксах, фантастиці та дитячій літературі.

    Видавництво також володіє ексклюзивними правами на видання українською мовою всесвітньо відомих авторів, таких як Астрід Ліндґрен, Памела Треверс, Януш-Леон Вишневський, Ентоні Берджес, Крессида Ковелл, Кейт ДіКамілло, Ларрі Ґонік

   З містечка у Галичині, колиски українського театру і багатьох славетних особистостей, Кам’янки-Бузької, від керівництва громади, директора та бібліотечного колективу, усіх дорослих книголюбів та маленьких читайликів прийміть сердечні і щирі слова пошани і вдячності. Попри усі біди та заглади – наша пристань – Перемога над агресором та праця у мирі. Пані Оксано Пипенко: до великого «Спасибі!» додаю поклін голови. «… Як тебе не любити, Києве мій!»…Хранитель столиці, архангел Михаїл хай чуває над Вами і відвертає усі небезпеки. З повагою – Василь Івашків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування