A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ

Дата: 13.02.2024 11:05
Кількість переглядів: 7

#BIBLIOвулик

#Книга_в_дарунок

 

     Головною прикметою Міжнародного дня дарування книг, звісно, є те, що люди роблять книжкові подарунки своїм друзям, коханим, знайомим і навіть незнайомцям, а також бібліотекам.

    Подарувати бібліотеці книгу це чудова нагода висловити свою увагу і повагу до усіх шанувальників книг та читання.

    У кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням.

Передати книгу в дар бібліотеці подарувати книзі друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки.

Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком. За кожною обкладинкою живе цілий світ. Кожна сторінка знайомства, зустрічі, переживання.   Щиро дякуємо Тарасу Воловцю, сину Левка Воловця – поета, літературознавця, нашого краянина, за подаровану низку видань його творів.

    Дякуємо кожному, хто посприяв поповненню фонду нашої книгозбірні різними виданнями: мистецькими альбомами і поетичними збірниками, художніми творами українських та світових письменників, періодикою. А оскільки бібліотечна статистика передбачає точність, звітуємо: з нагоди Міжнародного дня книгодарування у 2023 році бібліотеці подаровано низку видань (понад 200 прим.) нашими читачами: Богданом Смоляком, Оленою Білоус, Євгеном Заставним,  Тарасом Воловцем, Галиною Катериною, Лесею Крицькою.

   Для нас особливо важливою є ця благодійна підтримка в період, коли книговидавнича галузь країни потерпає від кризи через війну, суттєво скоротивши діапазон назв книжкових новинок та зменшивши наклади друку.

    14 лютого Міжнародний день дарування книг,

ТОЖ СЕРДЕЧНО ДЯКУЄМО КОЖНОМУ ДАРУВАЛЬНИКУ ЗА ЇХ ЩЕДРІ І ШЛЯХЕТНІ ЖЕСТИ ЩИРОЇ ЛЮБОВІ ТА ПОВАГИ ДО БІБЛІОТЕКИ ЗА ПОДАРОВАНІ НИМИ КНИГИ, ЗА ТЕПЛІ ПОСМІШКИ І РАДІСТЬ СПІЛКУВАННЯ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування