A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

МАЙСТЕРКА ДЛЯ ДУШІ І РУК

Дата: 05.02.2024 13:19
Кількість переглядів: 15

#BIBLIOвулик

#Зроби_своїми_руками

 

Сучасна бібліотека сьогодні – це синтез книжок, комп’ютерів, зустрічей, спілкування, навчання, ігор. Бібліотека – це те місце, де  читач завжди може розраховувати на допомогу професіонала, де найкращі сучасні видання зберігаються поряд із улюбленими книжками минулих поколінь, де в пошуку інформації допомагає сучасна техніка. Усі діти від природи талановиті, однак не всі вони про це знають. Тому допомогти їм відшукати в собі схильність до якоїсь справи можуть бібліотекарі.

Майстер-класи є однією із активних форм роботи бібліотеки, які доповнюють собою популяризацію книг і привабливість бібліотечного закладу.

Посеред жорстокої війни, повітряних тривог і життєвих проблем особливо важливим стає можливість відволіктись від тяжкого сьогодення і зосередитись на творчості, яка виступає своєрідним релаксом. А чи для кожного? Що ж, хто шукає – той знайде. Однією з основних форм під час проведення практичних занять  є творча майстерня, де  мають змогу розкрити у собі такі таланти, про які  й не здогадувались.

 Цього разу у нас  плетіння пледу, який зігріє восени і холодною зимою. Плед – це супер подарунок, якому буде радий кожен - від малюка до брутального мена або аристократичної мадам.

Ця майстерка допомагала учасницям розкритися, розслабитись і отримати за цей час море позитиву. Згодьтеся - це зараз важливо.

ПОСПІШАЙТЕ ДО БІБЛІОТЕКИ І ВИ ТАКОЖ ЗНАЙДЕТЕ

ДЛЯ СЕБЕ ЩОСЬ ЦІКАВЕ І ПІЗНАВАЛЬНЕ!!!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування