A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

 ПРО ВСЕ ЦІКАВЕ НА ПЛАНЕТІ – ЧИТАЙ В ЖУРНАЛІ ТА ГАЗЕТІ

Дата: 15.01.2024 10:09
Кількість переглядів: 52

#BIBLIOвулик

#Бібліоновини


             Бібліотека – концентрований символ культури, єдине місце, де можна безкоштовно отримати відповіді на питання, які тебе хвилюють. Скрізь за інформацію так чи інакше доводиться платити. Бібліотека – як склалося останні 200 років – загальнодоступна і безкоштовна. Бібліотекарі  готують інформацію і надають в потрібному  вигляді. Друковане слово завжди було і залишається невід’ємною частиною нашого життя. Роль періодичного друку в житті суспільства велика. Газети і журнали несуть читачам оперативну інформацію про все, що відбувається навкруги, висвітлюють найцікавіші події, факти, відомості.

 

 Працівники бібліотеки, враховуючи запити користувачів, стараються  сформувати передплату періодичних видань на будь-який смак. 

- Значну частину займають місцеві видання «Життя і слово», «Високий Замок», «Експрес».

- Дізнатися про події суспільного, культурного життя країни, регіону ви  зможете на сторінках газет «Урядовий кур’єр», «Голос України»,  «Літературна газета».

- Чарівне жіноцтво має змогу провести своє дозвілля з журналами «В’яжемо самі. міні», «Вишивка. Діана плюс»,  «Українська вишивка», «Нова розвага», «Жінка», « Квіти України», « Кіно-театр».

- Для господинь  - незамінними  будуть  видання  «Добра кухня» та «Добрі рецепти»,  чоловіки можуть переглянути « Добрий господар», «Добрий порадник».  

- Для тих, хто цікавиться новими тенденціями в господарюванні – журнал «Дім. Сад. Город». 

- Для фахівців інших професій  пізнавальними - «Комп’ютерні технології», «Мистецтво та освіта», « Наша спадщина», «Дзвін», «Українська мова».

- І, звичайно, для бібліотекарів у нагоді стануть фахові журнали  «Бібліотечна планета» та «Бібліотечний форум».

 

Бібліотека традиційно компенсує відсутність важливих інституцій, що дають людям можливість спілкуватися, висловлюватися, розкривати душу. Читання періодичних видань рано чи пізно дає відчуття серйозного впливу на читача. Людина починає дивитися на світ по-іншому, помічати безліч нових фактів про події, про які вона раніше ніколи не замислювалася. Тобто, преса  –  не тільки джерело інформації, вона ще й виховує  нас із вами, будить енергію та творчі сили. У нашій книгозбірні ви поринете у розмаїття інформації і здобудете знання, цікаво і змістовно проведете свій вільний час.


ПРИХОДЬТЕ І ЧИТАЙТЕ, НАВЧАЙТЕСЬ І РОЗВАЖАЙТЕСЬ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування