A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ЗИМОВІ ІСТОРІЇ – РІЗДВЯНІ ДИВА

Дата: 20.12.2023 11:04
Кількість переглядів: 27

 

#BIBLIOвулик

#Бібліомайстерка

#Разом_до_Перемоги

 

    Вже на порозі чарівна пора – Різдво, Новий рік, нові бажання, мрії про ПЕРЕМОГУ.

    До різдвяно-новорічної  бібліотечної світлиці завітали учні ВПУ- 71(викладач Тетяна Постолюк), де на гостей чекала цікава бібліомандрівка «Зимовими історіями– різдвяними дивами»,  де мали можливість ознайомитися із звичаями та традиціями зимових свят, переглянути фільм «Дмитра Капранова «Про святкування Різдва в Україні». Увагу гостей привернула книжкова виставка « Дивосвіт різдвяних свят». Усі книжки, окрім того, що дають корисну і цікаву інформацію, налаштовують на святкову хвилю, створюють піднесений настрій.

    У різдвяні дні в серці кожної людини утверджується віра в те, що Господь піклується про людей і в найважчі часи дарує надію на порятунок та перемогу добра. У кожного з нас є свій Ангел-охоронець, який підтримує, захищає, супроводжує нас у повсякденному житті та прокладає нам шлях до неба.

   Обереги – це талісмани, які мають магічну силу. Вони охороняють свого власника, його будинок, сім’ю. Це важлива частина української культури. Особливої сили вони набувають, коли зроблені своїми руками.
    Наразі наші мужні воїни, які боронять рідну землю потребують моральної підтримки, теплоти сердець українців, тому власноруч виготовлені вироби, зможуть зігріти захисників душевним теплом та нададуть підтримку.
         В читальній залі  пройшла майстерка «Різдвяний оберіг для наших захисників» – з виготовлення ляльки-мотанки, яка є  прадавнім сакральним оберегом і захищає людину від лихого ока, бід та неприємностей. Щоб українські воїни  почували себе у безпеці,  створили для них  патріотичних  янголів, яких виготовили напередодні. Після майстерки усі вироби з  побажаннями для воїнів будуть передані разом із сітками, що плетуть  КАМ’ЯНЕЦЬКІ ПАВУЧКИ.

 

ДОРОГІ НАШІ ЗАХИСНИКИ!

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ЗАХИСТ НАШОЇ БАТЬКІВЩИНИ! …НИЗЬКО ВКЛОНЯЄМОСЯ ВАМ ЗА ВАШУ МУЖНІСТЬ ТА ВИТРИМКУ!... У ЖОДНІЙ КРАЇНІ СВІТУ НЕМАЄ ТАКИХ САМОВІДДАНИХ ЗАХИСНИКІВ ЯК У НАС, СПРАВЖНІХ ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ!...ВИ НАЙКРАЩІ, ВИ – НАШІ ГЕРОЇ!... ВІРИМО У ВАС, ЯК НІКОЛИ… ПОВЕРТАЙТЕСЬ ЖИВИМИ І ЛИШЕ З ПЕРЕМОГОЮ…

Господи, храни солдата!
Хай ангели твої літають
І хлопців наших захищають,
Від куль ховають їх крильми,
За них молитись будем ми…
Господи… врятуй і збережи….

 

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ КОЖЕН НА СВОЄМУ ФРОНТІ.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування