A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

НАЙБІЛЬШЕ БАГАТСТВО - ЗДОРОВ’Я

Дата: 04.12.2023 12:39
Кількість переглядів: 58

     #BIBLIOвулик

 

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Одна з епідемій нашої сучасності була названа «чумою 20-го століття» — синдром набутого імунного дефіциту, скорочено – СНІД. Вся світова спільнота цього дня говорить про СНІД, про масштаби трагедії і про те, що ця чума насправді загрожує існуванню людства. 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я вперше був відзначений Всесвітній день боротьби зі СНІДом, адже саме тоді на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. З того часу цей день відзначається щорічно.

     До Міжнародного дня боротьби зі СНІДом у бібліотеці оформлено книжкову виставку «СНІД – трагедія наших днів, яка розповіла читачеві як виникла хвороба, основні шляхи зараження ВІЛ-інфекцією, форми профілактики хвороби , донесла важливу інформацію як захистити себе від СНІДу, висвітлила проблеми наркоманії, які пов`язані із захворюванням на ВІЛ-інфекцію та шляхи їх подолання.

     Кожна людина повинна до кінця усвідомлювати всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх рідних та близьких від цієї страшної хвороби, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім`ю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування