A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ

Дата: 14.11.2023 13:23
Кількість переглядів: 58

#BIBLIOвулик

#Український_інститут_книги

 

   Український інститут книги з 4 грудня  до 10 грудня  2023 року проводить інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання» - мета якої консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду.

     Цьогоріч гасло Акції – «Бути своїми», що означає зв’язок між поколіннями, подолання віддалі (котра насправді умовна) між відомими літераторами й нами, читачами, а також розуміння досвіду тих голосів, котрі подібні виклики часу вже пройшли. Промоція читання є важливим чинником розвитку людського потенціалу і для дорослих, і для дітей, адже ЧИТАННЯ – основа життя самобутньої освіченої нації, гарна ідея для дозвілля, необхідність на шляху професійного зростання і соціальної адаптації, збереження ментального здоров’я тощо.

    Із огляду на зазначене , запрошуємо бібліотеки-філії долучитися до реалізації Акції. Вам потрібно організувати заходи, наприклад: обговорення літературних творів,  читання вголос, вікторини, зустрічі з письменниками, квести тощо. Деякі заходи можуть бути присвячені 130-річчю Миколи Хвильового, чия постать є центральною у проведенні тижня читання у 2023 році.

    Поділитися фотозвітами проведених заходів і розмістити їх на офіційних вебсайтах і сторінках у соціальних мережах, використавши хештеги #тижденьчитання2023 та  #бутисвоїми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування