A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ЗІГРІЄ ДУШУ ДОБРОТА

Дата: 14.11.2023 08:12
Кількість переглядів: 81

   Дуже доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього Дня Доброти. Це особливий день, присвячений виявленню та поширенню доброти, взаєморозуміння та підтримки серед людей. Цей день нагадує нам про важливість добрих вчинків у нашому житті та спонукає до позитивних змін у спільноті.  Цього року в бібліотеці-філії с. Сокіл ми вирішили підтримати цю добру традицію і провести разом з дітьми мандрівку в світ добрих справ «Зігріє душу доброта». Адже для дітей цей день є особливо важливим, оскільки навчає їх цінувати добро та вміти його виявляти. 

   Діти дізналися про історію свята, шукали в тлумачному словнику визначення «добрих» слів, відгадували загадки, продовжували прислів’я, визначали добрі і злі риси характеру, грали в веселі ігри, мали можливість підсумувати, які добрі справи вони зробили, кому допомогли.

   Захід пройшов дуже цікаво, пізнавально й захоплююче, читачі отримали позитивні емоції та гарний настрій. Вони зрозуміли, що і справді «Життя дано на добрі справи», як говорить народна мудрість.

 У День доброти важливо звертати увагу на, здавалося б, незначні речі і бачити в них позитивні моменти. 13 листопада - вдалий час, щоб згадати, як важливо дарувати один одному яскраві емоції, творити добро на всій землі і нести в цей світ благі вісті.

Добро  -  це духовна категорія, її не можна торкнутися, понюхати, посмакувати. Добро можна тільки відчути : це ласкаве, добре, ніжне ставлення, це готовність допомогти в скрутну хвилину, це любов до оточуючого світу. Це  те, що заставляє нас радіти, любити, співчувати.

 

Наші
учні



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування