A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ІСТОРІЯ КНИГИ: ВІД КАМЕНЮ ДО СУЧАСНОЇ БІБЛІОТЕКИ (День бібліографії)

Дата: 29.09.2023 09:43
Кількість переглядів: 122

#BIBLIOвулик

#Всесвітній_ день_ бібліотек

# Місце _зустрічі _бібліотека

Бібліотека – море книг,

Бібліотека – храм науки...

Переступайте наш поріг,

Беріть скарби нетлінні в руки!

 

       Напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек до нас  завітали багато юних користувачів   школи №1 з  вчителькою Голяницькою Галиною Євгенівною  на День бібліографії « Історія книги: від каменю до сучасної бібліотеки». Бібліотеки завжди були, є і  завжди будуть омріяним  місцем для «книжкових гурманів». Кожен хоча би раз у житті відчув себе таким гурманом, торкаючись сторінок і насолоджуючись книжковим ароматом чи то давніх фоліантів, чи то книжок, на яких ще сохне типографська фарба.

          Присутні слухали консультації та бесіди - поради «Бібліотека – духовна скарбниця поколінь та інформаційно-пошукова система»,  «Бібліографія - інформаційне серце бібліотеки». « Книги, що знають про все». Бібліотекарі   орієнтували та формували в учнів уміння самостійно здобувати знання, здійснювати пошук додаткової інформації, використовуючи бібліотечно-бібліографічні знання та навички. А знайти їх можна завдяки довідковій літературі. Гарним помічником бібліотекаря виступила і презентація «Історія книги» .

        Але бібліотеки – це не лише про книжки та інформацію. Бібліотеки – це про все на світі! Бібліотека – це відкрита спільнота небайдужих активних людей, які гуртуються навколо ідеї, які народжують ідеї, які втілюють ці ідеї у життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування