A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ДО УКРАЇНИ СЕРЦЕМ ПРИХИЛЮСЯ

Дата: 23.08.2023 09:20
Кількість переглядів: 127

#BIBLIOвулик

#Свято_Незалежності

 

   Щороку наприкінці серпня ми традиційно відзначаємо головне свято країни - День Незалежності України. У 2023 році - знову в умовах війни, коли Україні вкотре доводиться відстоювати свою свободу та право на життя.

      Незалежність, яка мирно дісталася нам у 1991 році, тепер коштує нам надто дорого. Триває війна і окупанти скаженіють від своєї безпорадності, українці ж продовжують гідно протистояти нелюдам й вражати світ своєю незламністю, силою та емпатією до тих, хто поруч. Саме зараз ми переживаємо історичний момент, наша нація гартується у боротьбі, ми назавжди запам’ятаємо те, хто нам друг, а хто ворог.  І сьогодні ми згадуємо не лише національних героїв минулих часів, які робили все можливе і неможливе для утвердження української держави, але й героїв сьогодення, які відстоюють суверенітет і захищають територіальну цілісність нашої держави.

     З нагоди свята представляємо книжкову виставку «ДО УКРАЇНИ СЕРЦЕМ ПРИХИЛЮСЯ», в якій презентовано літературу, що розкриває історію національного самоствердження, яскраві постаті будівничих української державності й ексклюзивність нашої країни, яка зараз мужньо бореться за свою свободу. Вона розрахована на широке коло користувачів. СЛАВА УКРАЇНІ ТА ЇЇ ЗАХИСНИКАМ!

     Все буде Україна! Ми переможемо!

Кожен на своєму фронті захищає рідну землю, кожен націлений на боротьбу, патріотизм та наполегливу працю, нас не зламає ворог, бо наша сила – у нашій єдності! Україна – самостійна, вільна, неподільна держава і буде такою завжди!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування