A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

В ДОЩ ТА ЛІТНЮ СПЕКУ - ЗАВІТАЙ У БІБЛІОТЕКУ!!!

Дата: 11.08.2023 12:11
Кількість переглядів: 25

#BIBLIОвулик

#Преса_джерело_інформації

#Бібліотечна_парасолька

(День інформації)

   Велику допомогу в інформаційному забезпеченні користувачів відіграє наявний фонд періодичних видань бібліотеки. Формування даного фонду здійснюється шляхом передплати за бюджетні кошти та дарунки читачів. Репертуар періодики кожного року коригується з урахуванням інтересів користувачів.

   Працівники бібліотеки, враховуючи запити користувачів, стараються  сформувати передплату періодичних видань на будь-який смак.  Значну частину займають місцеві видання - «Життя і слово»,  щотижневі газети «Експрес», «Високий Замок». Дізнатися про події суспільного, культурного   життя країни, регіону ви  зможете на сторінках газет «Урядовий кур’єр», «Голос України»,  «Літературна Україна». Чарівне жіноцтво має змогу провести своє дозвілля з журналами « Діана плюс»,  «Майстерня вишивки», «В’яжемо самі», «Квіти України», «Жінка. Події. Мрії. Почуття», «Неймовірні історії Життя». А в  журналі «Добра кухня» та  «Добрі рецепти» ви знайдете не лише рецепти смачних і поживних страв, а й практичні поради від професійних кухарів і дієтологів! Господині матимуть змогу поділитися та обмінятися своїми рецептами та отримати за це гарні подарунки і грошові винагороди! Усі рецепти ґрунтуються на доступних, близьких для українців, продуктах. Але друкуються  і найкращі рецепти різних національних  кухонь!

          Чоловіки і  для тих, хто цікавиться новими тенденціями в господарюванні – журнал «Дім. Сад. Город», «Добрий господар», а видання «Добрий лікар», «Доброго здоров’я» – справжні помічники для тих, хто веде здоровий спосіб життя. Для фахівців цікавими будуть:  «Дзвін», « Українська мова» , « Бібліотечна планета», «Бібліотечний форум», «Мистецтво та освіта», «Комп’ютерні технології», « Кіно-Театр».

     Читання періодичних видань рано чи пізно дає відчуття серйозного впливу на читача. людина починає дивитися на світ по-іншому, помічати безліч нових фактів про події, про які вона раніше ніколи не замислювалася. Тобто, преса  –  не тільки джерело інформації, вона ще й виховує  нас із вами, будить енергію та творчі сили. У нашій книгозбірні ви поринете у розмаїття інформації і здобудете знання, цікаво і змістовно проведете свій вільний час.


Приходьте і читайте, навчайтесь і розважайтесь!
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування