A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ВЕСЕЛО ГРАЮЧИСЬ, НОВОГО НАВЧАЄМОСЬ

Дата: 07.08.2023 09:46
Кількість переглядів: 73

    Вже кілька років поспіль при Храмі Воскресіння Христового в с. Желдець влітку працює дитячий табір «Веселі канікули з Богом». Це особливий час для дітей нашого старостинського округу, адже це не тільки розважальний табір, а й інформаційний. Тут на дітей чекаю веселі ігри, банси, конкурси, змагання, а також цікаві проповіді, пізнавальні години, майстер класи. Отець Іван Гунько, який очолює табір, допомагає дітям віднайти себе як автентичного християнина, віднайти свою християнську харизму, прагнути до нових знань. Звісно, бібліотека є однією з тих сходинок, які ведуть до духовності, адже бібліотека це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.

    Саме тому бібліотека-філія с. Сокіл завжди бере участь у роботі табору. Цього року ми підготували для дітей віртуальну мандрівку «Рідний край свій пізнавай». А мандрували селами нашого старостинського округу, знайомилися з святинями, визначними пам’ятками рідного краю, його історією. Дуже сподобалася дітям вікторина «Скільки нас?», в якій дізнавалися про кількість та склад населення округу загалом та кожного села окремо, кількість народжених в розрізі років та інші цікаві факти про сучасне життя рідного краю.

   Також для дітей було проведено майстер-клас по виготовленню оберегів для наших захисників. Діти дуже старалися, вкладали все вміння, всю свою любов у свій виріб. Він обов’язково набуде тієї духовної сили, яка так необхідна кожному нашому воїну, адже створений власноруч, пройнятий любов’ю, гордістю та вдячністю за подвиги українських бійців. Наші обереги передані нашим односельчанам, які несуть службу в Збройних Силах України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування