A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ПІСЛЯСМАК ЗУСТРІЧІ

Дата: 04.08.2023 09:17
Кількість переглядів: 23

#BIBLIOвулик

#Дарунок_бібліотеці

 

 

      Надзвичайно захоплюючою та змістовною стала зустріч із засновницею мистецького простору «Майстерня Маґди Дзвін» у контексті відродження української народної вишивки на початку ХХІ століття  ОКСАНОЮ ПЕЧАРСЬКОЮ. Завітала вона до нас з метою  вивчення, фотофіксацією та описом колекції батятицьких сорочок.

     Цікавим і повчальним є те, що свою діяльність розпочали  з навчання, з  книжок та створення Бібліотеки - Для Друзів Майстерні - де багато етнографічної та художньої літератури, для поглиблення знань та відпочинку. І Це Важлива Складова Майстерні.

     Пані Оксана долучилася до бібліотечної акції «Подаруй бібліотеці книгу». Вона презентувала  свою збірку поезій часів Майдану «Ми нині сущі»: вогненні поезії Магди Дзвін з проскурками Любові Гамелії Лін. Роль цієї поезії – співпережити з людиною глибинне шукання, торкнутися та зануритись у внутрішнє душевне шукання Правди свого Я. Поезія Магди Дзвін – то суміш різних літературних течій, від народної пісні, через сюрреалізм і модернізм до пост-модернізму.

          Чудовою новинкою для шанувальників жанру фентезі (уперше українською мовою) буде трилогія Наталії Щерби «Чароділ» та дві книги Йона Колфера «Артеміс Фаул», «Випадок в Арктиці», які отримали численні нагороди, поміж яких «Британська дитяча книга року».

ЩИРО ВДЯЧНІ ЗА ДАРУНОК.

КНИГА ЧЕКАЄ СВОГО ЧИТАЧА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування