A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

СВІТ ДИВОВИЖНОЇ ПРИРОДИ ДАВАЙТЕ, ДРУЗІ, БЕРЕГТИ.

Дата: 02.08.2023 10:04
Кількість переглядів: 70

   З давніх-давен люди знали і використовували цілющі властивості рослин. У наш час лікарські рослини широко використовуються у медицині: сушені трави, настоянки, таблетки і мікстури. Природа України надзвичайно багата на цілющі рослини. Їх можна знайти усюди: у лісі, на полі, біля оселі – навіть не здогадуючись, що під ногами справжній скарб, здатний дарувати людині здоров'я. Тому треба знати лікарські рослини і вміти розумно їх використовувати.

   Саме тому в бібліотеці-філії с. Сокіл ми провели годину здоров’я «Світ лікарських рослин». Користувачі-діти познайомилися з лікарськими рослинами своєї місцевості та їх значенням для людини, вчилися використовувати їх у харчуванні, розвивали спостережливість, увагу, пізнавальний інтерес, естетичний смак. Цікавою для дітей стала книжкова виставка «Світ дивовижної природи давайте, друзі, берегти».

    Існувати без рослин людина не може. Ми з'єднані з ними міцним ланцюжком, що не можна розривати. Про здоров'я природи повинні піклуватися і держава, і кожен з нас. Лише здорова природа може дати здоров'я людині. Слід пам'ятати, що кожна рослина корисна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування