A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

БІБЛІОТЕКА МАЙДАНЧИК ДЛЯ ЦІКАВИХ І ТВОРЧИХ ЗУСТРІЧЕЙ

Дата: 18.07.2023 15:48
Кількість переглядів: 36

#BIBLIOвулик

#Майданчик_для_зустрічі

 

   Caritas, («Милосердна Любов») — благодійна організація Української греко-католицької церкви, яка надає допомогу потребуючим. Головна ідея відображена у назві. Carítas (карітас) у перекладі з латини означає благодійність, милосердя. Тому головна ідея — це допомога всім людям, які її потребують, незалежно від їх віросповідання, національності, політичних переконань і раси. Наші цінності є християнськими: милосердя, доброта,     співчуття, відкритість, відповідальність. Всі місцеві організації Карітасу, крім тих регіонів, де ведуться активні бойові дії, працюють, щоб надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та людям з вразливих категорій.

    НАША БІБЛІОТЕКА традиційно є майданчиком для цікавих зустрічей та творчих майстерень. Сьогодні до нас на зустріч з ВПО «Гармонійні стосунки в сім’ї в умовах війни» з психологічною допомогою  завітали  працівники фонду КАРІТАС ЖОВКВА  Кисилевич Марія, Задолинна Анна. «Простір дружній до дитини»  працювали: кординатор ПДД- Демкович Зоряна, дитяча психологиня - Бірбан Марія та аніматор -  Медведєва Вероніка. Для дитячого простору зустріч передбачала:

   Арт-терапевтичне заняття «Кольорові барви»;

  • цікаві тести,  загадки та ігри;
  • майстер-клас з розпису гіпсових фігурок;
  • розмальовки;
  • руханки;

 

   Наші учасники впоралися відмінно з усіма завданнями, за що отримали подаруночки та солодощі.

    КАРІТАС — це велика родина і добро це те, чим ми прагнемо наповнити своє життя. Добрі і щирі люди випромінюють світло й тепло, які відчувають всі довкола.

       Ми дякуємо нашим добрим друзям  за цікаву зустріч, нехай ваші добрі справи будуть щедро винагороджені!

 

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування