A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ВСЕ, Я ЙДУ У ВІДПУСТКУ!!!

Дата: 17.07.2023 09:52
Кількість переглядів: 62

     Де влітку найкраще відпочити? А головне, де буде не шумно та затишно. Відпочити від буднів в гамірному місті можна лише в неймовірних Карпатах та Закарпатті. Вони точно зачарують своїми краєвидами, чистим повітрям та подарують найкраще свято для душі. Душа просить відпочинку… Відпочинок на тиждень в Карпатах та Закарпатті взимку і влітку однаково гарний! Тут вам і європейський сервіс, і розваги на всі смаки, і ціни гаманець не кусають.

      Пізнавайте світ , мандруйте за допомогою книги та отримуйте насолоду. Не дивлячись на тягар війни, потрібно давати собі розраду від стресових новин. Нашу перемогу наближують добрий настрій і міцні сили боротися. Тому варто дозволити собі кілька днів довгожданого відпочинку. Мальовничі Карпати завжди привертали увагу активних туристів і пошановувачів дикої краси природи. Особливо актуальним відпочинок в Карпатах є сьогодні, як доволі безпечне місце під час воєнних дій. Карпати мають багату, насичену природну палітру для мандрівників: гори, рівнини, річки, озера, ліси. Незалежно від пори року у Карпатах є чим зайнятися. Влітку це піший туризм, альпінізм, а взимку – катання на лижах.

    Прямий контакт з природою подалі від офіційних туристичних маршрутів, можливість подорожувати з домашнім песиком та смакувати страви місцевої кухні.

    Микола Середа – завзятий натураліст, травник з діда-прадіда, а за фахом – кулінар, організатор громадського харчування на Верховині. Про його відданість цій справі ходили легенди, на його авторські страви приїздили з інших районів та областей, він влаштовував застілля для видатних осіб. А попри це дбайливо і любовно визбирував призабуті рецепти карпатських довгожителів. Вони, оригінальні й адаптовані до сьогодення, склали цей збірник. Їх ознака – простота, натуральність, смаковитість і оздоровчий ефект.

    Читайте і смакуйте на здоров’я!

 

СЕРЕДА МИКОЛА. ЗАКАРПАТСЬКА НАРОДНА ЦІЛЮЩА КУЛІНАРІЯ [ТЕКСТ ]/ МИКОЛА СЕРЕДА. – МУКАЧЕВО: КАРПАТСЬКА ВЕЖА,2017.-154С.

     Подорожуйте як наяву так і  сторінками фотокниги чарівними куточками в центрі Європи, знайомтесь із заповідними місцями Закарпаття, торкніться серцем високих гір, зелених полонин і замріяних пралісів, вслухайтесь у срібне багатоголосся птаства  і передзвін грайливих потічків…

ЗАЧАРОВАНІ КАРПАТИ [ТЕКСТ]: ЗАПОВІДНИКИ ТА НАЦІОНАЛЬНІ ПРИРОДНІ ПАРКИ ЗАКАРПАТТЯ. - УЖГОРОД: КАРПАТИ, 2005. - 320С.

     Не раз помічаєш особливу урочистість на обличчях тих, хто нещодавно повернувся з гір, і ти вмить сповнюєшся близькою надією, що ось-ось і сам відчуєш це свято душі, яке огортає людину, коли опиняється на найвищих гребнях Землі. Сповнюєшся надією, що знайдеш і свою вершину, осягнення якої стане сенсом усього життя,  і яка підніме на такі висоти, з яких світ відкривається ширше і багатше. Не раз помічаєш, як гори роблять людей сильними і гордими, мудрими і успішними. Заповзятими і…навіть щасливими.

     Залиште всі справи вдома і відчуйте на собі магічний вплив карпатських гір. Дозвольте собі зануритись у неймовірну атмосферу українського Закарпаття. Поїхавши в тур в Карпати на тиждень, ви точно запам’ятаєте їх надовго. Приємні емоції в оточенні чарівних Карпат – гарантовано! 

НИКОЛИШИН ЮРІЙ. ВІЧНА МАГІЯ КАРПАТ [ТЕКСТ]/ ЮРІЙ НИКОЛИШИН.- ЛЬВІВ: АПРІОРІ, 2005.- 184С.

 

І щоб не зупинявся поступ-рух,

Пробуджуємо Силу, Волю, Дух,

Знання і мудрість  беремо в дорогу,

І віримо у спільну перемогу.

 

ОТОЖ, ЦІКАВИХ І ЗАХОПЛИВИХ УСІМ НАМ МАНДРІВ!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування