A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

НАРЕШТІ МАЛЕЧА ДОЧЕКАЛАСЯ ЛІТА…

Дата: 15.06.2023 09:55
Кількість переглядів: 31

#BIBLIOвулик

#Літо_ з_книгою

#Діти_читають

#Український_інститут_книги

 

    Яскравим та веселим стало закінчення навчального року…

   Вчителька молодших класів ОЗЗСО №3 Балух Ірина із своїми вихованцями зробили вояж бібліотеками міста. Завітали також і до великого храму  КНИГИ – бібліотеки для дорослих. Діти з цікавістю розглядали інтер’єр та виставки-інсталяції. Бібліотекар в доступній формі розповіла малечі, що таке доросла бібліотека, про правила користування та поводження з книгою. Діти  слухали , задавали питання, розглядали книжечки. Адже , завдяки українському інституту книги у бібліотеці  є література  як для дорослих так і для дітей (молодшого, середнього та старшого віку). Діти , які по віку не можуть бути читачами бібліотеки для дорослих, можуть брати книги разом із батьками.

   Можна відпочити, забути про буденні шкільні дні та все ж не слід розслаблятися зовсім, адже, літо промине швиденько і в школу знову покличе голосний дзвінок. Щоб навчання не видавалося аж занадто важким, пропонуємо поєднати відпочинок з читанням.

   Година спілкування промайнула швидко та діти пообіцяли бути частими гостями бібліотеки влітку разом із своїми батьками, адже, вони у майбутньому- НАШІ ЧИТАЧІ, щоб гарно навчатись - потрібно прочитати багато цікавих книг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування