A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

БІБЛІОТЕЧНИЙ УРОК ПОЗАКЛАСНОГО ЧИТАННЯ

Дата: 01.06.2023 12:36
Кількість переглядів: 33

     Книги оточують людину з самого раннього дитинства. Спочатку це - книжки-картинки, дитячі журнали, іноді це - розповіді, історії, які матуся чи бабуся перед сном читають дитині, а часом - захоплююча подорож у чарівний світ казки. І завжди за цим стоїть розумна, добра, світла книга. Коли ви переступаєте поріг школи, книги стають постійними супутниками Вашого життя. З року в рік, з класу в клас їх приходить все більше і більше. І, коли виявляється, що без якоїсь книги неможливо вивчити урок, написати твір, осмислити вчинки свої і друзів, навчитися чогось дуже важливого, тут вже ніяк не обійтися без «книжкового дому» - бібліотеки.

    Сьогодні на урок позакласного читання до нашої бібліотеки завітали учні 9-А класу ОЗЗСО №1із вчителькою Іриною Калітовською. Діти ознайомилися з бібліотекою, її фондами, розповіли про прочитані книги та про свої літературні уподобання.  Кожен на свій смак обрав для себе книги.

       Для виховання підростаючого покоління книга є особливо важливою, адже читання - це вікно, через яке діти бачать, пізнають світ і самих себе. І дуже добре, коли учні мають такого наставника,  як пані Ірина, яка виховує у дітях любов до книги та необхідність читання. Адже не секрет, що з читаючих  дітей виростає думаюча нація,  а книга має  здатність перетворювати дитину  на особистість.

 

     Щиро віримо, що 9-А буде найчитаючим класом нашої бібліотеки!

       Ми завжди вам раді і чекаємо  на нові зустрічі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування