A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ПРОФЕСІЯ «ДЕРЖСЛУЖБОВЕЦЬ. СТАРОСТА СТАРОСТИНСЬКОО ОКРУГУ».

Дата: 02.05.2023 09:09
Кількість переглядів: 24

   У світі не існує неважливих професій. Кожна корисна праця приносить якийсь результат. Продовжуючи цикл зустрічей з представниками різних професій в бібліотеці-філії с. Сокіл ми познайомилися з професією «Держслужбовець. Староста старостинськоо округу».

  У процесі об’єднання територіальних громад кожне село отримало можливість обрати собі старосту. Це абсолютно нова посадова особа в місцевому самоврядуванні України. Це нелегка праця, яка потребує бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Якщо говорити простою мовою, то це така собі «своя» людина, яка представляє інтереси села у місцевій владі. Або ж такий собі власний лобіст, посол і захисник в одній особі.

   Староста Желдецького старостинського округу Ковальська Ольга Михайлівна та діловод Сторожук Світлана Володимирівна розповіли дітям про права та обов’язки працівників старостинського округу, послуги,  які можна отримати в даній установі. Учасники заходу активно обговорили проблемні питання, внесли свої пропозиції для розвитку нашого округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування