A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ТВОРЧА МАЙСТЕРКА «ВЕЛИКОДНЯ ЛИСТІВКА ДЛЯ ЗАХИСНИКА».

Дата: 10.04.2023 09:38
Кількість переглядів: 67

     Вже зовсім скоро ми святкуватимемо найбільше християнське свято – Світле Христове Воскресіння. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що настане мир і спокій на нашій рідній землі.

    Є в нас, українців, гарна традиція – збиратися всією родиною за святковим Великоднім столом. Проте цього року наші мужні захисники святкуватимуть Великдень не вдома. А так хочеться передати їм частинку свого тепла. Саме тому в ці передсвяткові дні в бібліотеці-філії с. Сокіл працювала творча майстерка «Великодня листівка для захисника», яка була організована спільно з НД с. Верени. Отож, ми підготували заготовки, запросили дітей, і розпочали роботу.

       Атмосфера світла, чарівності та магії огортала дітей вже з перших хвилин роботи. Очі дітей розбігалися, хотілося спробувати все. І це зрозуміло, адже власноруч зроблена писанка, листівка – це найкращий подарунок на Великдень для наших героїв-захисників. Під час роботи пригадували гаївки та традиції святкування Великодня в нашому селі.

       Наші листівки ми передали у волонтерський центр «Захистимо Україну разом», який працює у м. Львів. Сподіваємося, що наші вироби будуть найкращим оберегом для воїнів, адже вони були зроблені з любов’ю та гарними думками. Ці світлі почуття полетять до наших захисників.

        Ми переможемо! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування