A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

ТВОРЧА МАЙСТЕРКА «ВЕЛИКОДНЯ ЛИСТІВКА ДЛЯ ЗАХИСНИКА».

Дата: 10.04.2023 09:38
Кількість переглядів: 35

     Вже зовсім скоро ми святкуватимемо найбільше християнське свято – Світле Христове Воскресіння. Всі ми чекаємо цей день з великими надіями та сподіваннями, що настане мир і спокій на нашій рідній землі.

    Є в нас, українців, гарна традиція – збиратися всією родиною за святковим Великоднім столом. Проте цього року наші мужні захисники святкуватимуть Великдень не вдома. А так хочеться передати їм частинку свого тепла. Саме тому в ці передсвяткові дні в бібліотеці-філії с. Сокіл працювала творча майстерка «Великодня листівка для захисника», яка була організована спільно з НД с. Верени. Отож, ми підготували заготовки, запросили дітей, і розпочали роботу.

       Атмосфера світла, чарівності та магії огортала дітей вже з перших хвилин роботи. Очі дітей розбігалися, хотілося спробувати все. І це зрозуміло, адже власноруч зроблена писанка, листівка – це найкращий подарунок на Великдень для наших героїв-захисників. Під час роботи пригадували гаївки та традиції святкування Великодня в нашому селі.

       Наші листівки ми передали у волонтерський центр «Захистимо Україну разом», який працює у м. Львів. Сподіваємося, що наші вироби будуть найкращим оберегом для воїнів, адже вони були зроблені з любов’ю та гарними думками. Ці світлі почуття полетять до наших захисників.

        Ми переможемо! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування