A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

СТОРІНКАМИ ТВОРЧОСТІ ОЛЕСЯ ГОНЧАРА.

Дата: 04.04.2023 09:34
Кількість переглядів: 77

     Олесь Гончар – видатний український письменник, літературний критик, громадський діяч, лауреат численних премій і нагород, патріот, перший Шевченківський лауреат в галузі літератури, Герой України.

   Третього квітня О. Гончару виповнилося б 105 років. Він був удостоєний великих знаків пошанування, бо жив зі своїм народом, був причетний до усіх історичних подій, коли Україна виборювала свою незалежність.

   З метою популяризації творчості . Гончара в бібліотеці-філії с. Сокіл проведено день інформації «Сторінками творчості Олеся Гончара». В рамках заходу підготовлено книжкову виставку та бібліографічний огляд літератури «Олесь Гончар: людина, яка змогла стати вільною». Учасники заходу пройшли життєвим і творчим шляхом письменника, розкрили значення творчості митця для української літератури, слухали його соборне слово.

   Олесь Гончар ще до кінця на прочитаний. Перечитуючи його твори, щоразу відкриваєш щось нове. Скільки в них мудрих філософських узагальнень і підтексту! Письменник вірив у перемогу сили добра, у відродження духовності свого народу, в його непереможне прагнення до свободи

800


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування