A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради"
м. Кам'янка-Бузька

БЕСІДА-ПРЕЗЕНТАЦІЯ «ДИТЯЧІ ГАЗЕТИ ТА ЖУРНАЛИ».

Дата: 29.03.2023 09:00
Кількість переглядів: 141

   Ми живемо в 21 столітті, яке осучаснило наше життя різноманітною відеотехнікою, аудіо апаратурою, комп’ютерами. Можливо тому останніми роками невиправдано зменшився інтерес дітей до дитячих газет та журналів.

   Але періодичні видання грають неоціненну роль у вихованні молодого покоління. Як дуже мобільний спосіб отримання інформації, вони відображають багато сучасних проблем, сприяють розширенню пізнавальних інтересів дітей.

   З метою формування в дітей уявлення про те, що таке газети та журнали, чому вони називаються періодикою, розвитку читацького інтересу, збагачення словникового запасу в бібліотеці-філії с. Сокіл ми провели з користувачами дітьми бесіду-презентацію «Дитячі газети та журнали». Діти познайомилися з дитячими періодичними виданнями, які є в нашій бібліотеці: газета «Журавлик», журнали «Яблунька», «Смайлик», «Колосочок», «Світ дитини», «Бедрик». Цікаві рубрики, яскраві малюнки та фотографії, велика кількість різноманітних анонсів та корисних порад не залишили байдужими нікого: діти залюбки читали періодичні видання, спілкувалися з бібліотекаром, отримували консультації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування